Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Äter alltid samma frukost i perioder. Har just avslutat en period av müsli och gått över till en vanlig knäckemacka @cleaneating.se med en hel avokado. Varje morgon. På min blogg Katrinz.se har jag skrivit om hur Resecentrum försökte lura mig på över fyra tusen spänn. Jag ska bli mer aktiv med att berätta för omvärlden hur företag allt för ofta försöker blåsa oss små konsumenter på allt de kan. Läs gärna och berätta vad ni tycker. Jag käkar min knäckismacka under tiden.

You Might Also Like

 • mf
  2 september, 2016 at 11:28

  Du är penibel!

 • språkpolisen
  2 september, 2016 at 14:03

  Men om jag är en stor konsument då och inte vill bli blåst??

 • G-T
  2 september, 2016 at 15:47

  Var försiktig: stora pengar i omlopp: Värt det? Det kan slå tillbaka, har man inga skrupler så man kan lura folk hursomhelst, så kan man ju bara hoppas att det stannar vid det – men om inte? Jag skulle då inte våga ge mig in i det.

 • Irene
  2 september, 2016 at 17:10

  Ring resia end of story!

 • reductil4you
  3 september, 2016 at 04:51

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • fyfan
  4 september, 2016 at 10:49

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23452836.ab

  Allvarligt talat Katrin. Dina produkter innehåller larver och du tar inget ansvar trots att kunden kontaktat dig hör du aldrig av dig. Flera som e drabbade? Läs artikeln!