Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag vet att man inte kan ha allt men jag önskar faktiskt att jag kunde se vissa saker lite bättre. Jag skulle aldrig kunna skapa som @nilvanderateljeer skapar en enkel blomsterburk. "Lite lavendel, lite cyklomer, lite… Och så vips!" Okej, jag fotar. Lyssnar och lär mig. Vet ni vad jag har fått lära mig idag?! Nu ska ni få höra. För att rosor ska hålla ska de både ha socker och fönsterputs i vattnet. Ja veeeeet det är helt sjukt eller shit har han lurat mig.

You Might Also Like

 • Cissi
  31 augusti, 2016 at 17:33

  Lite cyklomer, ????????????

 • Mimmi
  31 augusti, 2016 at 18:29

  hihihi, trodde ett ögonblick det stod cyklop 🙂
  Läser bloggen bara för knasiga ord, särskrivningar och märkliga meningsuppbyggnader och jag blir aldrig besviken!

 • reductil4you
  31 augusti, 2016 at 19:47

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse hör av er hit —> [email protected]

 • Tanja
  1 september, 2016 at 10:23

  Är det sant att din kille. E dumpade dig 🙁

 • Elin
  1 september, 2016 at 12:33

  Japp, jag har hört att man ska ha pyttelite klorin i vasen så att det inte blir en massa bakterier i blomvattnet. Funkar faktiskt jättebra!

 • Monica
  5 september, 2016 at 10:24

  For et fint teppe! Hvor er det kjøpt, og hvilket merke er det? Ha en fin dag 🙂