Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Dagens lunch är falukorv @gardssallskapet och ärtfusilli. Drömlunch.

You Might Also Like

 • Marie
  31 augusti, 2016 at 10:54

  Ville bara tacka för din inspiration! Har köpt din bok dags att bli smal. Endast fyra dagar in men värk på grund av fibro myalgi har försvunnit samt magkattar. Nu är det ”bara” vikten kvar. Så tack!

 • Elin
  31 augusti, 2016 at 13:12

  Hej Katrin!
  Jag är 23 år gammal, hög gravid & stor som ett hus. Till mina 171cm har jag gått upp från 67kg till idag vägda 111kg. Har gått över tiden 6 dagar & vill bara inte må såhär dåligt mer. Fick alltså problem med sköldkörteln under graviditeten så har låg ämnesomsättning & äter nu 100mikrogram levaxin. Meningen är att jag ska sluta med dem så fort bebisen kommit ut. Jag vill tillbaka till dem kilona som jag trivs bäst i & där jag mår som bäst. Så min fråga till dig är, kan jag amma & äta lchf samtidigt? Tänker mig frukost/mellanmål/lunch/mellanmål/middag/kvällsmat en normal dag fullt med nyttig mat & smoothies/juicer. Tror även att jag slipper levaxin om jag äter sundare kost. Men är samtidigt orolig över att bebisen mår dåligt när jag ammar & utesluter viss mat. Vad tror du?
  Med vänliga hälsningar & kramar
  Elin

 • reductil4you
  31 augusti, 2016 at 19:48

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse hör av er hit —> [email protected]

 • tant bob
  31 augusti, 2016 at 20:21

  Jajamensan småbarn och bantningspiller det passar bra ihop det.

 • Kikki
  31 augusti, 2016 at 20:49

  Motionera mer än du stoppar i dig, långa promenader, simma, spring, styrketräna, uteslut mjöl, socker, gör nyttiga Smothie, mycket grönsaker, stek med lagom fett, kokosolja.. Överdriv inte med fett… Inge godis, chips, gör eget godis, med nötter o annat, gogla.. Inget småätande, drick vatten md citron, lyssna på kroppen… Då mår din bebis o du bra, och sköldkörteln ger dig iväg…