Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ny härlig vecka! Känner mig så väldigt peppad över @cleaneating.se och nya produkter vi håller på att ta fram till er. Och så längtar jag alltid efter @philiplailani efter en helg. Bästa veckan börjar nu!

You Might Also Like

 • Kia
  29 augusti, 2016 at 15:07

  Kan du tänka dig att ta tillbaka Bingo..som din man?
  Han är så ensam stackars (se Bingo Rimer Twitter);)

 • j
  29 augusti, 2016 at 15:14

  Hahaha Kia! Tror ingen av dem vill ha varann mer..
  Bara bra med lite egentid ju, tid för eftertanke och planering eller göra sånt som man själv vill.
  Sen tror jag inte att hon svarar heller, hon brukar inte göra det. Instagramma hellre, större chans att du får svar.

 • Katrin
  29 augusti, 2016 at 21:21

  Äh alla som har gått igenom en separation och sen är ensam i bland har väl de där ensamma känslorna.. kanske är det en mognads sak med .. att bli vuxen är väl att längta lite efter vardagen .. tja det tycker jag iaf.. sen betyder inte det att man inte får vara lite tokig i bland .. men kanske inte lika frekvent som innan.. Kram Katrin du är bäst.. Från en Katrin i Göteborg

 • anna
  29 augusti, 2016 at 22:17

  Tycker den här bloggen börjar bli tråkig, kanske dags att lägga ner den. Det ser man också på att det är numera bara ett fåtal som besvarar inläggen.

 • marie
  29 augusti, 2016 at 22:38

  Kan ni rekommendera en blogg vore jag tacksam.

 • Ida
  29 augusti, 2016 at 23:18

  Är du singel igen Katrin? Varit helt tyst om Alex länge nu.
  Och ja, håller med, bloggen har blivit trist. Skittrist, läser den knappt mer.

 • Inger
  30 augusti, 2016 at 06:18

  Håller med,dötråkig blogg,precis som hennes Instagram.Alldeles vanlig och tråkig.Katrin har kanske äntligen vuxit upp?!

 • Sats
  30 augusti, 2016 at 07:10

  Du blir aldrig tränad o fit om du bara då och då går till gymet.Du super o äter sedan träna, och så blir resultatet noll. En annan sak att du aldrig kan träna utan pt varför?

 • eva
  30 augusti, 2016 at 08:42

  En skittrolig kille ni ska kolla på är Martin Björks instagram. Man får världens skrattantall varje gång.

 • Anna
  30 augusti, 2016 at 08:52

  Till Marie. Petra Tungårdens blogg är superintressant, likaså My Martens blogg.

 • Hej hopp
  30 augusti, 2016 at 09:01

  Magdalena graf och hannas deras blogg är bra

 • G-T
  30 augusti, 2016 at 09:56

  Vilka kommentarer! – var det för de tidigare taskiga och snaskiga kommentarerna som ni läste bloggen? Personligen tycker jag innehåller är det intressanta,att det är mer intressant nu eftersom det är någorlunda sansade kommentarer, även om en del av de kommentarer härovan är – triggande och hånande men det är kanske vad dessa personer vill? Dra igång liksom.Jag blir illa berörd av skitskriverier.

 • Marie
  30 augusti, 2016 at 11:52

  Tack för tipsen!

 • anna
  30 augusti, 2016 at 12:31

  Till Marie. Nej inte Graafarnas blogg, bara reklam och reklam, inget alls av intresse, barnsliga skämt, nej kolla istället in bloggarna som finns på Damernas Värld om man vill läsa ett lite mognare koncept.

  Däremot finns det några riktigt bra seriösa proffsbloggar och det är Kenzas och Gynning. Modebilder tagna av proffsfotografer, och inga amatörmobilkamerabilder på sig själva. Superfina modebilder. Både Kenza och Gynning är dessutom äkta klädesmodeller och har jobbat med detta under många år, därför är det alltid så väldigt vackra och fina bilder av mode. Man får många stiltips här på dessa bloggar vilket är sällsynt i bloggbranschen.

 • Emi
  30 augusti, 2016 at 14:33

  G-T så sant!
  Ägaren till bloggen begränsade sina skriveriet pga
  alla elaka kommentarer men trots det är det modigt av Katrin att hålla blogg levande.Hon kommer bara med positivt skrivande.:)
  Det finns där ute 101 tusen läsare som gillar henne och hennes blogg. Så vi struntar i dem elaka och fortsätter läsa.:)

 • G-T
  30 augusti, 2016 at 21:31

  Men va vill ni ha?: dela en hårt arbetande småbarnsmammas kändisliv eller typ omgjorda ytliga plastiga brudar som inte tillför nåt utöver det vanliga ”vad ska jag ha på mig idag” problemet bara å välj liksom…..
  Kan tänka mig att det efter ett tag inte blev så kul för KZ att skriva – men hon studsar snart tillbaka, hon är tuff.Dessutom ser jag att barnen och familjelivet skyddas mer nu eftersom både barnen och Alex skrev ser rätt ordentligt. Skittråkigt när sånt sker.Men fråga er : varför läser ni bloggar öht- det ska väl ändå inte vara för att häckla en person ni inte känner? Det triggade ingång en hel massa människor och det är aldrig sunt.

 • reductil4you
  30 augusti, 2016 at 21:44

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse hör av er hit –> [email protected]

 • Hej hopp
  31 augusti, 2016 at 09:22

  Anna har du läst systrarna graaf blogg ???? Ang reklam osv dem skriver rekommenderar även annat sitta och låsa om knäckebröd vit choklad träning dagarna ändå är väl verkligen reklam ! Att följa magdalenas dagar så öppen / ärlig person att känna igen sej själv och dessutom få massa tips ! Nej bättre att sitta så här och det är massa glåpord elakheter ja ja tur att man har olika åsikter .