Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kolla! Jag har köpt ett nytt skrivbord och placerat det mitt i butiken på Karlavägen. Så här kommer jag att sitta och vara tillgänglig och än så länge är jag vid gott mod! Jag och Cecilia monterade just ihop skrivbordet och det känns härligt att jag valde olika ben på det för det här med samma lika är ju inte riktigt min grej. Ungefär fyra loppor kostade det så det känns dessutom som ett kap. Det var väldigt svårt att hitta ett snyggt och prisvärt skrivbord tycker jag. Det här köpte jag från @prettypegs. Jag vet att ni undrar. #prettypegs

You Might Also Like

 • Deli
  24 augusti, 2016 at 13:44

  Du fick det säkert som tack för reklamen! Gratis är gott/snyggt
  Bra jobbat

 • ebba
  24 augusti, 2016 at 16:21

  Sällsynt fult. Bordsskivan skitful och benen skitfula, att de är olika gör det ännu fulare. Dessutom har du inte betalat en spänn utan du får det för att göra reklam i din blogg, antagligen får du pengar dessutom.

 • Cissi
  24 augusti, 2016 at 17:03

  Inte riktigt min stil men kul att du är nöjd 🙂

 • ANN
  25 augusti, 2016 at 14:35

  skitsnyggt!

 • Lisen
  29 augusti, 2016 at 13:30

  4000 !!!! för det där….?!!