Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mmmmm jag gör en massa upptäckter. Fraktbolag kan man förhandla ganska hårt med. Jag är bäst på att förhandla det är min främsta egenskap skulle jag säga. Att utnyttja mina tillgångar utan att skämmas är en annan. Efter inlägget om polacker kan jag nu starta ett gigantiskt byggbolag om jag skulle känna för det. Det vore kul såklart men jag har ingen tid över tyvärr. Men till alla er som mejlat mig, jag tog den första bästa som kändes bra och det var Julia som gav mig Artur som avslutar renoveringen idag så jag är väldigt nöjd! Okej så jag behöver en ny person. En person som kan hjälpa mig med min dator. Den är kaos. Skickar jag ett mejl så skapas det mejlet i minst tjugo ex och belamrar min inkorg och utkorg, raderar jag ett mejl kommer det genast tillbaka i en massa ex. A ni hör. Jag behöver hjälp! Mejla mig [email protected] om ni vet någon?!

You Might Also Like

 • Emi
  22 augusti, 2016 at 13:16

  handlade i dag på ICA Maxi i Nacka och vilken
  överraskning..REA på Katrins EKOLOGISKT
  KNÄCKEBRÖD!! Nu kostar det 49:- sek, BRA PRIS!
  Skynda och fynda det finns få några kvar:)
  Nu ska det bli macka med Bregott,avocado,ägg och proscutio/parma skinka och inlagd gurka..super gott!!!

 • tant bob
  22 augusti, 2016 at 15:06

  Katrin kan ingen av dina vänner hjälpa dig med datan? Kan de inget förutom att tro att de ser bra ut ?

 • Therese S. Westlund
  22 augusti, 2016 at 22:22

  Fina du!! 🙂

 • Aamandas
  23 augusti, 2016 at 06:45

  Exakt tant Bob, undrar också varför K alltid bönar här till okända om hjälp då hon ändå som hon sagt skiter i sina läsare.Verkar i grunden ensam då inga av hennes låtsasbekanta verkar finnas till hjälp.Herregud googla i värsta fall…

 • eva
  23 augusti, 2016 at 09:22

  Ekologiskt??? Från Polen? Allt som inte är NÄRPRODUCERAT är INTE ekologiskt!!!! Går inte att komma så här långt efter starten o säga att det är ekologiskt, det går vi inte på. Det står inte heller något om vad fabriken i Polen heter? Om man vill tänka på miljön så vill man köpa svenskt o närproducerat. Miljön idag är enormt viktig.

 • tant bob
  23 augusti, 2016 at 10:49

  Det enda som är ekologiskt är det man odlar själv och jag tror att Katrin ber om hjälp här på bloggen endera för att hon bara umgås med folk som är blåsta och inte kan något eller så är de för smarta för Katrin och fodrar att hon ska betala. Katrins försvarare här på bloggen jobbar dock gärna gratis för henne.

 • Kia
  23 augusti, 2016 at 15:53

  Tant bob…Katrin är tillräcklig stark för att
  försvara sig själv men här på bloggen
  finns inte någon behov till försvar!
  Vem ska hon behöva försvara sig inför,dig??
  löjligt!

 • tant bob
  23 augusti, 2016 at 18:26

  Kia du är en av Katrins försvarspoliser. Nu kan du hjälpa Katrin med datan tycker jag. Gör någon nytta lilla vän.

 • Krister
  26 augusti, 2016 at 21:56

  Det är programmen i datan det är fel på.
  Inte datan i sig.
  Förstå skillnaden.