Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Världelös att kolla film med. Han snackar, frågar helt självklara frågor om filmen, informerar vad karaktärerna heter som att jag och Ringo behöver hjälp från honom, han sparkar mig i ansiktet med sina små fötter, kräver att bli killad, han smular ner med popcorn överallt, han vill ha nåt nytt så jag får springa till köket stup i kvarten. Värst av allt är att han aldrig kan hålla tyst. Ringo säger inte ett ord, han är så otroligt jävla översnäll. Jag tampas med honom istället "Rambo var tyst nu vi hör inte…", försöker jag. Förgäves. Men vet ni det bästa av allt? Klockan 20.00 slocknar han som en liten robot. Tack vare Anna Wahlgrens metod har jag aldrig problem att få mina barn att sova. Jag har lärt dem att sova. Precis som man lär dem allt annat. Så jag kryper ner med Ringo efter filmen. "Jag älskar dig, Ringo", säger jag. "Jag älskar dig, mamma", säger han. Sen ser jag på när min vackra son sommar. På lördagar gör vi så här. Annars ligger jag inte och ser på när mina barn somnar. Det har man inte tid med på vardagarna.

You Might Also Like

 • Stephanie
  22 augusti, 2016 at 13:42

  Så fint påslakan, vart är
  Det köpt? Mvh

 • Ankan
  23 augusti, 2016 at 13:23

  Favoriserar du din äldste son? Hoppa inte det för det undgår nog inte din yngste son!…

 • Michelle
  13 september, 2016 at 07:55

  Så om man inte lär barnen att sova så är de vakna dygnet runt resten av livet? All ny forskning talar emot Annas plågometoder. Barnen skapar en dygnsrytm med tiden. De kan ju inte gå när de föds, inte heller prata. Varför ha så vansinnigt bråttom?