Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Herregud jag bryter ihop. Jag har nog aldrig sett något mer hjärtskärande än det här. Jag kan inte sluta gråta. Lilla pojken helt ensam och livrädd. Varför går ingen fram och håller om honom lite bara? Mitt hjärta brister. Hur kan människor kriga? Jag kan inte förstå. Hur kan vi vara så väldigt olika? Vi är ju människor med samma organ allihop. Världen är så sorglig nu. Fan också. #omran

You Might Also Like

 • Marie
  19 augusti, 2016 at 10:46

  Det gör ont i hjärta och själ, man vill bara åka hem och krama om sina barn❤

 • Malin
  19 augusti, 2016 at 14:01

  Jag känner mig helt labil efter att jag såg detta klipp igår! Somnade gråtandes – vill bara krama om denna lilla pojke ???? tänk om ens egna barn hade fått utstå detta, en hemsk tanke.. Som som tur är stannar vid en tanke.. Så vidrigt med krig!

 • Diana
  19 augusti, 2016 at 17:36

  Jag har inte kunnat kolla på det där än, klarar inte av det, har bara hört om det men fixar bara inte att se barn som lider på det sättet. Han är i samma ålder som min yngsta dessutom, pallar fan inte. Fattar inte heller, hur kan folk kriga! Makt, pengar och religion, bara förstör.

 • Mia
  19 augusti, 2016 at 17:48

  Jag kan inte förstå varför världen är tyst? Varför får det vara såhär? Vad kan vi göra?

 • Veera
  19 augusti, 2016 at 18:54

  Försökte hitta klippet med lilla pojken, men han verkar redan vara ”yesterday’s news”, -DET om något är fucked up!

 • saga
  20 augusti, 2016 at 02:30

  Det är galet tragiskt, men han är inte ensam, han har just blivit inburen i ambulansen, det är där han sitter.

 • Johan
  24 augusti, 2016 at 16:16

  Tur att du hashtagga, så inlägget kan driva klick.