Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kolla va coolt. Här står alla pallar och väntar på att bli upphämtade och körda till Sverige och ICAs centrallager, Citygross, Hemköp, Mathem med flera. Ibland får man faktiskt stanna upp och klappa sig själv på axeln jag har liksom skapat det här. En produktion i Polen, en distribution i Sverige, en på gång i Kanada och USA. Jag har såklart inte skapat allt själv utan det har Louisa, Cecilia, Ken och Ewelina till mesta dels gjort. Men det är jag som har anställd dem så jag känner mig både delaktig och stolt. Otroligt stolt. Shit va jag har åstadkommit i mitt liv jag är skitduktig. #cleaneating

You Might Also Like

 • Emi
  12 augusti, 2016 at 16:35

  Verkligen! Grattis!:)
  Turkosa hyllor, och matta i Sture Gallerian;):)

 • Mia
  12 augusti, 2016 at 22:43

  Ja det är du verkligen!!!!!

 • Lovisa
  12 augusti, 2016 at 22:45

  Japp det är du! Du är min idol, du är typ 10-12 år äldre tror jag så du är det perfekta målet plus snygg. Jag är redan lika fiesty som du så den biten är klar!

 • Mallan
  13 augusti, 2016 at 08:56

  Självklart ska du vara stolt och klappa inte bara dig själv på axeln, dunka dig själv i ryggen och fortsätt vara stolt över allt du åstadkommit och kommer åstadkomma. Det gäller allt i livet – karriär, barn, utbildning…allt man kan komma på! ????