Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ingen fara vi klär på oss bara. Funderar på att köra en tur till Kolmården i helgen. Har ni varit där? Något annat ställe nära Stockholm ni rekommenderar? Max två timmar i bil. Fast vi har aldrig varit på Kolmården med barnen hört ett det är kul där?!

You Might Also Like

 • jessica
  9 augusti, 2016 at 11:26

  Hej vi var där i helgen med vår blivande 6åring det var super dupe. Vi va där i två dagar å hade det toppen

 • Annika
  9 augusti, 2016 at 12:47

  Vi var där helt nyligen. En vra dag, men det räckte med en kände vi. Bodde på The Lamp inne i Norrköping då Vildmarkshotellet var fullt.

 • Sara
  9 augusti, 2016 at 13:56

  Kolmården kan va kul men maten där är under all kritik. Mitt tips är att ni packar en härlig picknickkorg, för maten där är hemsk. Annars är det kul för barnen. Gå på rovfågeluppvisningen! Den är bra.

 • Petra
  9 augusti, 2016 at 14:22

  Håller med Sara, Kolmården och Bamseland är jättekul en dag, men ta med egen mat. Safarin och delfinshowen är att rekommendera.

 • Anja
  9 augusti, 2016 at 17:11

  Herregud! barnfamiljer måste vara de mest själviska nötterna i världen.
  Har de helt missat att delfiner och andra vilda djur inte är lämpliga att stänga in?
  Varför väljer man att stödja sån skit? var lär man sina barn? så tröttsamt och obildat. Såna idioter som rider på elefanter i Thailand också.

 • Anki
  9 augusti, 2016 at 17:44

  Bra skrivet Anja! Håller med dig till fullo! Delfiner i fångenskap mår dåligt. De får ett kraftigt förkortat liv, är sjukare och måste få lugnande medicin för att klara av sin tillvaro instängda på en för dem mycket trång yta jämfört med deras naturliga miljö. Bojkotta delfinarier helt!!!

 • Cissi
  9 augusti, 2016 at 18:41

  Kolmården är jättebra ????

 • Maria
  9 augusti, 2016 at 19:23

  Vart på både kolmården(2dagar med övernattning på Vildmarkshotellet) & parken zoo(1dag) Kolmården skulle jag inte göra på en dag, parken zoo däremot va perfekt över dagen, lagom stort! Så om ni åker över en helg, Kolmården absolut.. Men över dagen skulle jag rekommendera parken zoo????

 • Sofia
  9 augusti, 2016 at 20:56

  Var där i söndags och det var jävligt mycket getingar precis överallt. Hade bara 2 dagar tidigare blivit stucken av en AJ AJ, så det var fan inte kul med alla dessa jobbiga getingar på Kolmården. Hade förövrigt en toppen dag! Gratis upp till 3 år dessutom 😉

 • Maria
  9 augusti, 2016 at 22:01

  Parken zoo besökte vi denna tid förra året och det var väldigt lugnt med folk och vi såg alla djur. En dag räcker gott och väl. Kolmården är ju större och två dagar kan vara bra för att slippa stressa igenom parken.

 • Sanna
  10 augusti, 2016 at 00:33

  Hej!

  Var på Kolmården i förrgår. Grymt för stora och små. Vi köpte morgoninträde (8.45) och fick möta upp en djurskötare som berättade lite om sitt arbete/djuren, vi fick ge getterna mat samt åka karusellerna vid bamses värld innan parken öppnade. De släpper ca 100 st biljetter och vi hade turen att det bara var vi och en familj till. Kanon! Dessutom slipper ni alla köerna och kan välja fritt bland parkeringsplatserna. Vi köpte vårt paket på scandic Nord men Vildmarkshotellet säljer också.

  Övrigt så är det fruktansvärt mycket getingar. Ta med bedövningssalva och plåster! Vi klarade oss men såg flera vuxna/barn som blev stugna.

 • Frida
  10 augusti, 2016 at 11:28

  Hur kan man vara så självisk, egotrippad och vidrig så man tar sina barn till djurplågeri och lär dem att det är ok? Dessa stackars delfiner och andra vilda djur som plågas och hålls instängda för att puckade svennebanan-familjer ska gå dit och glo och lära sina barn skit. Bojkotta!

 • Frida
  10 augusti, 2016 at 21:25

  Åh, kolmården är fantastiskt kul!! Rekommenderar varmt. Annars är ett tips att åka till flygvapenmuseum, finns massor för både barn och vuxna, ligger i Linköping, så är ca 30 min till från Kolmården, tar typ 2 timmar från sthlm.

  Hoppas ni får en fin dag vart ni än åker, men Rambo som verkar gilla djur skulle nog bli helt lyrisk av att åka till Kolmården!!

 • Maja
  10 augusti, 2016 at 21:39

  Dagens barnfamiljer= själviska idioter som stöttar djurplågeri. Försvinner hjärnan helt när man skaffar barn?
  Gillar man djur så åker man för faan inte till ett ställe som bygger på att man spärrar in vilda djur. De som åker till kålmorden och dylika ställer tycker inte om djur, de är bara lata och själviska. Lär barnen emapti och låt dem umgås med sällskapsdjur istället.

 • Caroline
  11 augusti, 2016 at 00:04

  Du måste åka till Furuvik. Så mysigt där. Där kan ni bada också. Kram

 • Maria
  11 augusti, 2016 at 07:17

  Frida, tar du flyget mellan Kolmården och flygvapenmuseumet? Det tar ju betydligt mer tid med bil..

 • Emelie
  13 augusti, 2016 at 00:28

  Jag förstår inte heller hur föräldrar kan tycka att Kolmården är ett lämpligt ställe att ta sina barn till? Det är en sak om människan värnar om djuren och räddar fridlysta djur från att utrotas. Och det finns säkert många goda avsikter med Kolmårdens arbete för djuren men det går liksom inte hand i hand med en jävla delfinshow! Varför ska djur uppträda och underhålla oss? Borde inte människan kunna underhålla sig själva? Och när ska ni lära er att djur inte ska användas ur ett ekonomiskt syfte. Alltså jag blir så jävla trött på det!