Okategoriserade

Cliqueshop

Katrins Snapshots

TÄVLING! Jag har en förkärlek till saker som får världen att må lite bättre. Som till exempel bra mat @cleaneating.se. En annan sak är begagnade kläder. Att köpa begagnat innebär att man både gör naturen och miljön en stor tjänst samtidigt som man faktiskt ofta får en enorm rabatt mot butikspriset. Vad du själv inte längre bär kan göra en annans garderob! I samarbete med @CliqueSverige har jag nu därför skapat en egen shop där jag lagt upp ett större antal plagg till försäljning som jag inte längre använder, men som fortfarande är i riktigt fint och bra skick. Kommer också kontinuerligt över en tid framöver uppdatera shoppen med fler plagg så följ mig gärna där. Några av varumärkena du hittar är Louboutin, Gucci, Anine Bing, Bonpoint. Det finurliga med Clique är att man kan starta en egen shop, och så fort någon annan lägger upp annonser i din shop får du en provision på det som säljs! Det finns t.ex. shoppar som heter ”allt under 100kr”, ”vita klänningar” m.m. Att bygga upp en shop som blir populär kan alltså generera en del pengar! Alla kan nämligen sälja i varandras shoppar.Det kostar ingenting att lägga upp annonser, det är först när en vara säljs som tjänsten tar ut sin provision (sedan åker slantarna in på ditt konto). Nu kör vi en tävling för er! Alla som registrerar sig på Clique (http://www.cliqueshop.link/katrinz) och köper minst (1) plagg eller lägger upp minst (3) plagg till försäljning (i valfri shop, egen eller andras) är med och tävlar om ett presentkort på 1000 SEK på cleaneating.. Du kan delta till och med Onsdag 10:e augusti och vinnaren annonserar vi i kommentarsfältet här och per mejl. @CliqueSverige #samarbete #cliquesverige #begagnatförenytt

Registrera dig här!

You Might Also Like

 • Cissi
  6 augusti, 2016 at 17:13

  Som om att du skulle köpa begagnat ????????????

 • G-T
  6 augusti, 2016 at 20:15

  Men VAD vet du om det? DUM och ELAK kommentar.

 • Kia
  6 augusti, 2016 at 21:26

  Det är dags att sluta mobba Katrin.
  Det är avskyvärd att folk som inte känner henne har
  spydiga kommentarer.
  Varför ska hon behöva försvara sig hela tiden,hon är kvinna, Mamma, arbetar kanske mer än alla andra.
  Hon förtjänar mer positiv omdöme.
  Jag hoppas verkligen att ni har mod att ställa sig på hennes sida. Hon har varit med oss läsare så många år och har delat hennes liv med oss och aldrig svikit. Det att hon säger vad hon tycker är bara bra hon är ärlig.Så sluta skriva era elaka kommentarer dem leder ingenstans. Hur kan ni döma henne för ingenting. Det är hon som är lurad ständigt av vidriga människor.Katrin ge inte upp! Du är värdefull kvinna
  och inga elaka kommentarer ska påverka dig negativ och lycka till:)Du har rätt att vara lycklig. Bästa exempel på att hon är underbar person är hennes härliga söner.

 • Tronden
  6 augusti, 2016 at 23:14

  Håller med sluta med elaka kommentarer

 • Heater
  7 augusti, 2016 at 06:14

  Hurra för superkvinnan Katrin!

 • LH
  7 augusti, 2016 at 08:32

  Mobba?
  Att inte höja en människa till skyarna är väl inte att mobba…..
  MEN
  Att vara elak mot människor som kanske inte mår så bra och pga det har dragit på sig tex extra kilon är inte snällt alls…..och sedan dessutom ”göra pengar” på dessa människor….är ingen fin egenskap att ha enligt mig…..och nej jag är och har aldrig varit överviktig själv.

  Blir lite full i skratt över er som försöker vara Katrins beskyddare här inne. Tror hon klarar sig bra själv faktiskt men elak behöver ingen vara – det är onödigt.

 • Alva
  7 augusti, 2016 at 08:39

  Tradera och alla andra sajter som säljer både nytt och begagnat gör ju inte så mycket för miljön eftersom allt skickas via post. Har ännu inte sett en miljövänlig post-bil eller DHL-truck.

 • SATS
  7 augusti, 2016 at 09:03

  Katrin är den största och mest hatiska mobbaren i media! Någon borde ställa henne mot väggen ! Så sjukt att försvara någon som hatar och mobbar oskyldiga!Tänk på det alla ni som har barn i skolan och som blir mobbade, vad skulle ni tänka om Skolan skyddade och försvarade den elaka mobbaren. Fruktansvärt att vuxenmobbare får betalt för att förßtöra för andra.

 • KIA
  7 augusti, 2016 at 13:39

  SATS du överdriver.Jag tror att många som lyssnade
  på henne ,tackar henne idag för dem är av sina extra kilo.Hon bad om ursäkt för att hon sagt för mycket.
  Och det är ni läsare som du tjatar om det.
  Hon ger råd och rekommendationer, det är inte hennes fel att folk föredrar fetma och stoppar i sig mängder med socker.Jag skulle förbjuda dem bjudningar på jobbet med massa tortor och kanelbullar samt alkohol som innehåller socker.
  Det är inte hälsosam. Dessutom träning är mycket viktigt särskilt för dem som har sittande arbete på kontoret.Man sitter 8 timmar i sträck och efter ett tag
  får man missbildade ben/knä. Min rekommendation spring, promenera mycket, träna ! Så att Kroppen hänger med knoppen. Samhället är bara tjockare och tjockare och det inte förvånar mig,frukost,fika,lunch,fika och middag,Och det är det värsta att folk stoppar i sig mycket onyttig mat.

 • denise
  7 augusti, 2016 at 19:29

  Kan du inte börja med podcasten igen? snääälla

 • the truth
  7 augusti, 2016 at 22:01

  PATETISKA kommentarer om att folk ska sluta mobba Katrin. Det är Katrin som är värsta mobbaren och hon kommer FOREVER att vara en av Sveriges mest avskydda kvinnor.

 • Davves anus
  8 augusti, 2016 at 03:37

  SATS bra skrivet! Eloge till dig

 • KIA
  8 augusti, 2016 at 07:56

  Davves…synd om er alla som skriver kommentarer med hat.
  Hur man kan hata en människa som vil väl?
  Hon skadar inte någon genom att ge goda råd tom
  hittat på hälsomat som ni kan använda.
  Jag förstår att alla dem som hatar Katrin är tjockisar som vågar inte eller är lata att röra på rumpan för att
  tappa några kilo som dem själva skäms för det.
  Snälla var är förnuft ,gör er tjänst själva,var friska och släng alla bullar och kakor som kompisar bjuder på,det är dem elaka som vill att ni ska öka i vikt.
  Daves anus du måste vara jätte stor i vikten som du är stor i käften.Skaffa PT och slimma din kropp och kanske hjärna