Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är inte helt lätt att ha med SAS att göra. Men det är väldigt underhållande.

You Might Also Like

 • j
  6 augusti, 2016 at 12:25

  Man kanske ska ta för vana att resa med väldigt lätt bagage – handbagage bara, så att man inte förlorar något??!! För jävligt är det hursom, jag skulle vara arg som ett bi om det hände mig och riva upp himmel, jord och helvete för att få tillbaks mina väskor.!
  Hoppas du/ni får tillbaks bagagen snart.

 • Psykologipodden
  6 augusti, 2016 at 13:02

  Hallo Katrin! Ville tipsa om det 7e avsnittet av Psykologipodden med Anders Hansen som skrivit Hälsa på recept och nyligen utgivna Hjärnstark. Vi snackar om hur träning och fysisk aktivitet påverkar hjärnan – tänkte att du kunde vara intresserad av just det avsnittet! Den finns på iTunes och psykologipodden.libsyn.com 🙂

 • Rebecka
  6 augusti, 2016 at 16:03

  Upp till 8 veckor!? Wow.

 • Ina
  6 augusti, 2016 at 17:00

  Ja de måste ju ha en helvetes massa klagomål när de inte kan svara på 8 veckor!! Ungefär som SJ som jag mailade en fråga till i maj, haha. Såna skitföretag!

 • Jag Carlzon
  6 augusti, 2016 at 17:55

  Ha ha! Ja fantastiskt underhållande. Tack för att du lade ut deras emailadress – den har jag inte orkat hitta men nu ska dom få ett ”fall” till på halsen.

  Måste ha hänt något hos dom på sistone (chefsbyte eller omorganisation av annat slag). Tidigare var allt nästen perfekt.