Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men jag sitter i taxin till Östersund så har lite tid arr skrolla och kolla in @bingorimer @cirpa @juliarimer @annikarimer och inser hur otroligt härligt och viktigt det är för alla de här kusinerna (och då saknas tre) att få umgås och hänga. Det är fint att de har en så bra sammanhållning i Bingos familj. Och jag hoppas att vi alltid kommer att få spendera tid tillsammans. Det är viktigt med familj. Vänner är viktiga också men det är något speciellt med familjebanden. Tänk att mina barn har åtta kusiner som de har bra kontakt med. Vilken lyx. I alla fall. Tack för den här gången Jämtland!

You Might Also Like

 • Lou
  4 augusti, 2016 at 15:49

  Jag tror att du alltid kommer ha en plats hos dina barns far och familjen på hans sida, precis som familjen på din sida fortsätter välkomna Bingo.

  Jag hoppas att ni, för barnens skull kan behålla den samhörighet ni verkar ha NU även i framtiden.
  Barnen=era killar, har 2/TVÅ familjer och det är inte alls illa, tvärtom!
  All lycka till er alla!

 • Anki
  4 augusti, 2016 at 15:56

  Ser härligt ut förutom de av barnen som går barbenta i högt gräs! Det finns ju något som heter fästingar. Även om de kanske är vaccinerade mot TBE (vilket tyvärr inte ger ett fullständigt skydd) så finns det ju Borrelia också som förutom den akuta infektionen som syns på huden även kan ge neuroborrelios.

 • Jennie
  4 augusti, 2016 at 19:38

  Anki; det finns många fördelar med att bo i Jämtland. En liten, men inte oviktig fördel är att vi i princip inte har fästingar här.

 • Anki
  5 augusti, 2016 at 04:41

  Ok, visste inte att barnen var i Jämtland för närvarande.

 • Reductil4you
  5 augusti, 2016 at 13:37

  Effektiva Reductil Sibutramin till salu. Adipex Phentermin finns också vid intresse.
  [email protected]