Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tänk att jag en gång för inte alls så väldigt länge sen var så emot att skaffa barn. När jag var 30 år trodde jag att jag skulle leva ett barnfritt liv. Shit asså vilken jävla tur att jag kom ur den tankevurpan barnen är ju precis hela mening med livet. Finns inget bättre. Så mycket kärlek och glädje. Inget jobb alls typ. #treperfektadagarijämtland

You Might Also Like

 • Lotte
  4 augusti, 2016 at 14:54

  Ja barn är verkligen meningen med livet, jag har frågat många gånger va jag gjorde innan barnen fanns 🙂 Barnbarn blir livets efterrätt 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Ju
  4 augusti, 2016 at 15:10

  Barn är inte meningen med livet. Kanske för de som lever genom sina barn dock.

 • Å
  5 augusti, 2016 at 04:45

  För vissa är meningen med livet att föröka sig. Så är det inom alla livsarter. Men för dessa att säga att det är den universella meningen är ungefär detsamma som att någon insisterar på att det skulle vara meningen med livet att äta. (Tugg tugg smask..)

 • Ebba
  6 augusti, 2016 at 01:47

  Jag har också barn men tycker inte barn är ”meningen med livet”. Det är fantastiskt och stort att få barn men det är jobbigt med dem också. Stundtals väldigt jobbigt. Det finns mycket som ger livet ett bra innehåll – barn kan vara en del av det, men inte allt.
  Den som inte har barn lever ju inte ett meningslöst liv. Man kan ha det jättebra också utan barn.