Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ser så plufsig och svullen ut för att jag sovit 13 timmar i sträck. Det var ganska länge sen jag gjorde det sist. Det är sjukt att vara på ön utan småfolket som låter. Det är som att vara på retreat. Har dessutom en kille som kirrar grymmaste frullen när jag sen stiger upp så jag klagar inte. Stekt ägg till honom. Kokta ägg till mig. 3,5 minuter från kokpunkt. Lite gubbar, en kopp kaffe med ikaffe (ny upptäck tack vare @bingorimer grymt älskar skiten!!). Och så en varsin knäckemacka såklart. En hel rund med smör och ost på. Igår hade vi avokado och tomat. Salt och peppar. Mitt knäckebröd är det jag är allra stoltast över. Det är den bäst säljande produkten i vårt sortiment och det förstår jag. Det går aldrig en dag utan att jag äter en knäckemacka. Det är därför jag är en så hälsosam person. Som blir kvitt hudsjukdomar och andra åkommor när jag vill. För att jag stoppar i mig bra saker. Nästan bara. Frifrakt300 ger er fri frakt vid köp över 300 kr till och med 23.59 idag. @cleaneating.se Jag förslår att ni börjar med ett paket müsli, ett knäckebröd, ett parmesanknäcke, en Nougatcreme, en brödmix, en salted caramel. Det är en bra start för att man ska fatta. Och aldrig gå tillbaka. #cleaneating

You Might Also Like

 • J
  31 juli, 2016 at 11:29

  Sa du inte nyss att din grillkrydda säljer bäst? Ändrar du dig varje dag eller går försäljningen av allt ner?

 • Pernilla
  31 juli, 2016 at 11:57

  Koden fungerar ju inte 🙁 står att giltighetstiden gått ut.

 • Pille
  31 juli, 2016 at 12:31

  jag handlade och fick inte fri frakt det är brottsligt att lura sina kunder så !!!!!

 • G-T
  31 juli, 2016 at 12:31

  ”Som blir kvitt sjukdomar och andra åkommor när jag vill”
  ojojoj…nä du – så enkelt är det inte.Men jag är så glad för din skull att utslagen försvann.

 • Thea
  31 juli, 2016 at 13:14

  Vad är Ikaffe? och vad är skillnaden mot för vanligt kaffe? 🙂

 • Isabelle
  31 juli, 2016 at 15:37

  Härliga bröst du har som du flänger fram på Frukostbordet !!!

  Synd med så stor Näsa på ett litet Huvud !!! 🙁 hmmm men men…

  har själv stor Näsa och Liten skalle och ja man ser ju ut som en Uggla typ lr Råtta lr vad man ska kalla sig själv 🙂 hihi

 • Aina
  31 juli, 2016 at 16:14

  Man för tydligen också fina tänder av Katrins mat. ????

 • Aina
  31 juli, 2016 at 16:14

  *får

 • Sarah
  31 juli, 2016 at 17:08

  Hej Katrin!

  Har du world wide delivery? Vill namligen ha dina produkter till Abu Dhabi! 😀

 • lesbia
  31 juli, 2016 at 18:53

  Du ger mig cancer !!

 • Åsa
  31 juli, 2016 at 20:26

  Jag har testat knäckebrödet o gillar det, tyvärr reagerar jag på nån ingrediens då det börjar klia i hals och svalg.
  Jag har en limpa av det mjuka brödet i frysen som jag inte vågar smaka på då jag inte vet om det jag reagerar på finns däri.

 • Tess
  31 juli, 2016 at 22:11

  iKaffe är grymt gott i vanligt kaffe samt iskaffe(frys in vanligt kaffe till isbitar, släng sedan ner detta i ett glas iKaffe. ) testa gärna mer veganskt det finns jättemånga goda samt nyttiga produkter.

 • Titti23
  3 augusti, 2016 at 01:29

  Jag förvånad och besviken över att du gör reklam för ikaffe eftersom det produceras av Oatly ett svenskt företag som leds av aktiva antisemiter.

 • ebba
  3 augusti, 2016 at 15:52

  ”Som blir kvitt hudsjukdomar och andra åkommor när jag vill.”
  Tror du verkligen på sånt hokuspokus? Vilken jädrans kvacksalvare du är!