Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag är vi helt ensamma på ön jag och Alex. Märklig känsla det är helt tyst. Jag ligger här och lyssnar på tystheten, kluck kluck. Kluck kluck. Snart ska vi åka in till waxholm och handla halloumi och annat gott för imorgon kommer @martenandersson1974 och hans tjej på lunch. Vi tänkte göra en Skagen också. Första gången vi har vuxenlunch på ön det måste ju firas såklart. PS. Ni som ofta frågar om min psoriasis som försvann efter att jag ätit nyttig mat, tränat och ätit quassia (som jag fortfarande tar) ni kan se ärren på mina ben tydligt på den här bilden. Mer än så här finns inte kvar. Och det är bara på benen. Hela benen dock.

You Might Also Like

 • Anja
  30 juli, 2016 at 12:00

  Härligt att du är själv med Alex, du är nog kär på riktigt ändå! Kan vi inte få se en bild på honom.

 • !!!
  30 juli, 2016 at 12:28

  ???

 • Em
  30 juli, 2016 at 12:31

  Utan barn igen?

 • Em
  30 juli, 2016 at 12:33

  psoriasis brukar smyga in på varen och hösten..tyvärr
  den återkommer..

 • Ml
  30 juli, 2016 at 20:20

  Ja, psoriasis kommer och går….

 • Reductil4You
  30 juli, 2016 at 20:29

  Hej!

  Vi är många som lider/lidit av vår övervikt där sjukvården svikit oss. Vi får till svar att ”röra på oss mer och äta hälsosamt och räkna kalorier. Inte äta mer men än vad ma förbrukar” Så enkelt är det inte. Var och en har sina förutsättningar och vilka resultat man kan nå. En sak är säker och det är att vi för det mesta känner oss hungriga och småäter alltför ofta samt har en dålig fettförbränning och låg energi. Utöver detta ett sockersug.

  Jag kan rekommendera Reductil Sibutramine 20mg inkl. en strikt diet som underlättat avsevärt för min del och jag själv gick ner över 50kg på 6mån. Det viktigaste är att hålla koll på sitt Blodtryck och lyssna på sin kropp. Det bästa med Reductil är att aptiten dämpas med över 90%. Man måste nästan tvinga i sig mat. Det är då viktigt att man inte glömmer äta och dricka mycket vatten för att må bra.

  Ni som är seriös och vill ha dessa magiska piller på 20mg kan kontakta mig. Ni får då se att jag kan verifiera att jag har dem och är seriös. Se upp för scammer och bedragare som tyvärr förstör för oss alla andra seriösa.

  Pris för Reductil sibutramine 20mg original:

  30st 900kr
  60st 1750kr
  90st 2350kr
  Jag rek. 3 månader för bästa resultat.

  Jag kan också varmt rekommendera Adipex Phentermine som är likvärdig Reductil.
  Hör av er vid intresse till [email protected]

 • Linda
  2 augusti, 2016 at 20:51

  Så du åt inte bra när du fick psoriasisen? Slänger din kokbok på en gång.