Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Älskar ni aubergine? Jag gör det. I Grekland kunde jag få njuta av den i så många härliga former. Idag stekte jag skivor i en massa kallpressad kokosolja @cleaneating.se Kryddade med salt och rosmarin. Sen smälte jag stark ost på dem. Sen vräkte jag i mig tillsammans med broccoli och lax.

You Might Also Like

 • dannepanne
  29 juli, 2016 at 06:01

  20041015

 • winniie
  29 juli, 2016 at 06:02

  20050119

 • Lena
  29 juli, 2016 at 07:40

  Ser väldigt gott ut!

 • Jennelie van Jensen
  29 juli, 2016 at 17:17

  Idag gjorde jag en Katrinz 🙂 Jag bor på Södermalm och handlar ofta på Lindex i Ringens centrum, men inte längre. Jag har själv butik med supergoa anställda. Jag skulle retunera några plagg. Efter att tjejen ”Maria” enligt signatur, halvsnygg och småfet ber mig att få dra mitt Amex kort för att retunera mina pengar så säger jag att jag inte har det kortet med mig. Då blir hon frustrerad och har en attityd som man inte bör ha eftersom hon är ansiktet utåt. Hon påpekar att det är en ny regel eftersom det förekommer så mycket bedrägerier som att jag kan ha slitit en lindex påse med kläder från någon. Men efter att hon bockat av alla mina kläder och hängt dem på galgar och kön var lång så skulle hon göra ett undantag för mig. Då koppla jag på ”Katrinz” och sa att denna regel är ny för mig. Jag förstår att du Maria nu är stressad av kön och frustrerad men för mig låter det negativt när du säger att du gör ett undantag för mig som inte gjort eller handlat fel så därför ringer jag min Son som får komma hit med mitt Amex kort. Anledningen att jag inte har med mig mitt Amex är att det är ett platinum. Samma här, Rycker någon min väska så kan hen köpa hela Lindex och fakturan hamnar hos mig. No more shopping in Lindex. Ändra attityd hos era anställda. /Jennelie

 • Jennelie van Jensen
  29 juli, 2016 at 17:23

  Absolut kan jag ta en ny regel, även om den inte gäller enligt lag. Men inte när en anställd sätter direkt taggarna utåt utan anledning trots att jag försöker bemöta henne med respekt för att lösa på bästa sätt.

 • j
  29 juli, 2016 at 17:38

  OCH? Varför berättar du detta här?
  Ville du kanske skryta liite med vilket fiint kort du minsann har??
  Jag skulle nog gå direkt till berörd butik och ledningen
  sen kanske hit för att berätta vad som hänt..men alla är vi olika, som de säger…
  Hoppas det löste sig för dig.

 • Brita
  29 juli, 2016 at 21:03

  Vad hade tjejens utseende med det här att göra? Och vad angår dig hennes vikt! Din attityd är obehaglig.

 • Reductil4You
  30 juli, 2016 at 20:30

  Hej!

  Vi är många som lider/lidit av vår övervikt där sjukvården svikit oss. Vi får till svar att ”röra på oss mer och äta hälsosamt och räkna kalorier. Inte äta mer men än vad ma förbrukar” Så enkelt är det inte. Var och en har sina förutsättningar och vilka resultat man kan nå. En sak är säker och det är att vi för det mesta känner oss hungriga och småäter alltför ofta samt har en dålig fettförbränning och låg energi. Utöver detta ett sockersug.

  Jag kan rekommendera Reductil Sibutramine 20mg inkl. en strikt diet som underlättat avsevärt för min del och jag själv gick ner över 50kg på 6mån. Det viktigaste är att hålla koll på sitt Blodtryck och lyssna på sin kropp. Det bästa med Reductil är att aptiten dämpas med över 90%. Man måste nästan tvinga i sig mat. Det är då viktigt att man inte glömmer äta och dricka mycket vatten för att må bra.

  Ni som är seriös och vill ha dessa magiska piller på 20mg kan kontakta mig. Ni får då se att jag kan verifiera att jag har dem och är seriös. Se upp för scammer och bedragare som tyvärr förstör för oss alla andra seriösa.

  Pris för Reductil sibutramine 20mg original:

  30st 900kr
  60st 1750kr
  90st 2350kr
  Jag rek. 3 månader för bästa resultat.

  Jag kan också varmt rekommendera Adipex Phentermine som är likvärdig Reductil.
  Hör av er vid intresse till [email protected]

 • Katja
  1 maj, 2019 at 20:22

  reductil4you är en scammer och borde anmälas för bedrägerier

  Här är konversationen vi hade på wickr

  Hej där. Såg precis ditt mail med adressuppg. Och vilken bank.

  Du ska få kontonr strax och så.meddelar du så fort du överfört så verifierar jag

  Överför till detta kontonr och skriv inget om Reductil. Typ Blocket går bra. Meddela när du gjort det. Tack

  8264-4, 103 300 2781

  Så nu är överföringen klar 🙂

  ….sen inget svar övh