Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hej SAS och Apollo! Jag har ett stort problem. I lördags flög jag och min kille från Santorini med ett SAS-plan som chartrats av apollo. På flygplatsen fick vi hjälp av en svensk urgullig tjej som jobbar som reseledare hos er. Vi pratade mycket med henne så hon minns oss garanterat. Jag måste komma i kontakt med henne för jag behöver hennes hjälp. Vi har nämligen fortfarande inte fått vår ena väska och jag har slarvat bort bagagetaggen så vi har ett problem. Snälla!!! Någon? Läser ni det här och kan kommunicera det med den rara reseledaren hos Apollo som är stationerad på Santorini, be henne mejla mig: [email protected] Vi har naturligtvis kämpat med Jetpak, Swedblabla, SAS och Apollo men folk är så väldigt trötta som jobbar på de här företagen så nu ser vi om jag kan lösa mitt problem via den här vägen. Tack!

You Might Also Like

 • AS
  28 juli, 2016 at 11:30

  Har du provat att kontakta SAS/Apollo?

  Eller är detta reklam där du kommer att tacka SAS/Apollo för deras fantastiska hjälpa i kommande inlägg?

 • mf
  28 juli, 2016 at 11:47

  Men enl henne så är ju SAS inte värd ett ruttet lingon, sedan de fått vänta på bagaget iöver 1½ tim mitt i natten !!

 • G-T
  28 juli, 2016 at 12:25

  Har du NÅGON av de andra taggarna kvar?
  De kommer ju i ordning när ni checkar in…. borde inte vara SÅ SVÅRT för SAS/Apollo att få fram vilken väska som saknas om du kan prestera de taggar du har kvar

 • gurkan
  28 juli, 2016 at 15:18

  Verkar skumt. Jag är också säker på att det kommer ett inlägg snart som hyllar SAS / Apollo för deras service.

  Hon vill säkert resa gratis igen genom ett nytt sponsrat inlägg

 • Kicki
  28 juli, 2016 at 19:49

  Alltså kan inte låta bli att kommentera det här. Om ni uppenbarligen inte gillar Katrin så varför öht läsa hennes blogg? Och sponsrat eller inte, who cares? Och väskan är hon av med och hur roligt är det på en skala? Nej ägna er åt något roligt istället för att kommentera idiotiskt

 • winniie
  28 juli, 2016 at 20:10

  precis