Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

SAS, vilken urusel verksamhet ni bedriver ni borde skämmas. Det är nu tredje gången på sex månader som vi tvingas stå och glo vid bagagebandet för att det är problem. De tidigare gångerna har bagaget kommit efter en alldeles för lång väntan. Idag kom det inte alls. I en timme klockan ett på natten fick vi stå där och glo. SAS personal slutar jobba klockan tolv så det fanns heller ingen som kunde ge oss information. En stackars ordningsvakt mumlade om och om igen att SAS har problem med personal och att det inte fanns något att göra. Men hur kan man driva ett företag som kräver personlig kontakt med människor och inte ens ha en enda person som finns på sitt jobb? Inte klokt. Och vi är många som är sjukt besvikna och irriterade på SAS det kan jag lova. Jävligt dålig stil.

You Might Also Like

  • mf
    24 juli, 2016 at 06:59

    Bagagehanteringen på flygplatsen är inte SAS ansvar. utan swedavias. Så på dem istlället. Det är de som har dälig bemaning!!!

  • mf
    24 juli, 2016 at 07:00

    dålig*

  • Alicia
    24 juli, 2016 at 07:07

    Ja precis. Håll isär vad som är SAS ansvar och swedavias!!

  • Isabelle
    24 juli, 2016 at 08:01

    ja inte lätt att leva Lyxliv alla dagar 🙂 heheheheh

  • Lina
    24 juli, 2016 at 08:14

    Klart att det är SAS ansvar att de får sitt bagage! SAS lastar av bagaget på bandet, och om bandet strular så är det swedavia som ska fixa. Men det är även SAS personal i ankomsthallen som ska ha koll på detta, samma personal som gör skaderapporterna osv. Men det är samma på Landvetter, SAS personal går hem tidigt och passagerarna på sköta sig själva om något går fel. Himla konstigt tycker jag!

  • Carolina
    24 juli, 2016 at 09:33

    Lina, fel fel fel, SAS har ingenting med bagaget att göra över huvud taget. Det är swedavias fel. Bagagen hanteras av ett företag som även tar hand om väldigt många andra flygbolags bagage bla Quatar Airways, Tuifly, Lufthansa osv osv.

  • Pia
    24 juli, 2016 at 10:32

    Carolina du har helt fel.
    Det är handlingbolagen som anlitas av SAS som ansvarar för bagagehanteringen,
    Swedavia står inte för bagagen. Swedavia ansvarar för det tekniska utrustningen runt om.

  • kokko
    24 juli, 2016 at 12:06

    SAS är SÄMST bojkotta !!!

  • Nina
    24 juli, 2016 at 12:26

    Haha, Katrin skyller på SAS (hade jag också gjort) SAS skyller på Swedavia och Swedavia skyller på handlingsbolagen osv. Är det inte typiskt så säg. Typ ”inte mitt bord”

  • dingo
    24 juli, 2016 at 14:02

    Personalen är underbemannad. All respekt till de lastare somfår slita som djur !!!!!

  • Skinnygirl
    24 juli, 2016 at 14:07

    Tråkigt så där mitt i natten!

  • Till "mf"
    24 juli, 2016 at 14:13

    Bemanning*

  • Utslitna slavar?
    24 juli, 2016 at 16:05

    Är de underbemannade är det verkligen synd om dom. Men jag vet inget om SAS eller de andra företagen, bolagen.

    Annars brukar det väl kunna vara så att överheten vill tjäna pengar på sina underbetalda slavar, inte sant?

    Detta borde vara datoriserat och mekaniskt, och något man som resenär kan sköta själv på natten, tycker jag.

  • upptillkamp
    24 juli, 2016 at 16:43

    Solidaritet med alla dessa utslitna lastare, som måste jobba för två, för att företaget skall spara !!!

  • Ullis
    24 juli, 2016 at 17:02

    Säger bara en sak; de som flyr från t ex Syrien får knappt med sig något bagage alls…

  • Sverige - Endast för eliten!
    24 juli, 2016 at 17:33

    upptillkamp
    Är det så är det helt oacceptabelt!!!
    Men jag vet dessvärre inte hur det ligger till med den saken. Vet ingenting om dessa flygbolag.

    SL’ s regler kanske även börjat gälla/ tillämpas vid flygcentraler ; ”Att man inte får ligga ned på någon sittplats eller ligga/ sitta på golvet” Så är man för trött eller sjuk i synnerhet med invandrarutseende, kan det bli svårt och inhumant inne på centralen?
    När man lastat en massa och behöver en paus finns kanske inte en stol att sitta på i närheten, eller någon ledig sitt plats, den utslitna lastaren med kanske ett romskt utseende ” får inte sitta på golvet” då bryter hen mot reglerna. Då tar orken givetvis slut. Kanske kollapsar ramlar på golvet, bryter då mot regeln ” får inte ligga på golvet” Och blir därmed utslängd? Kan det vara en förklaring kanske?
    Alla behöver en paus ibland, och få vila -, ÄVEN hemlösa. Invandrare som svenska. Och behovet av att ha någonstans att värma sig när kylan kommer. Inte bara resenärer som ofta har ett hem.
    Men de skiter ju SL i att deras regler är inhumana! Viktigast är att deras byggnader ”mår” bra! Och tjäna pengar på de som har ett liv i överflöd, tillmötesgå de som klagar på de hemlösa som inget har!

  • TESS
    24 juli, 2016 at 18:06

    ATT knappt stå ut en vecka på en ‘plutteö’ låter jättekonstigt! Riktigt konstigt faktiskt.
    Speciellt när man borde vara så nykära. Kanske du retar dig till vansinne på honom redan?!
    Laila Bagge har varit ihop 2 år och deras senaste resa var till Maldiverna. Och jag lovar DEN lilla ön är betydligt mindre än den ni semestrade på. Har själv varit där så jag vet.
    De var på underbara Maldiverna i 2 veckor ihop och längtade INTE hem.
    Men du och din kille kanske inte passar så bra ihop ändå?
    Laila Bagge är en förebild och jobbar STENHÅRT. Hon njöt av sin lediga tid med sin kille och tänkte knappast på jobb en endaste sekund.
    Men Laila är ju en lättsam och härlig person.
    Fan vad du verkar jobbig Katrin!

  • flera förslag för ett bättre samhälle
    24 juli, 2016 at 18:11

    Vi kanske borde ta bort alla bänkar så folk inte kan sitta ned någonstans! Någon kan ju bli anklagad för att halvligga om hen är är tröt och har ont!! Spelar roll om någon är sjuk eller gammal och svag och ej kan gå och stå lika mycket!
    Väck med alla sittplatser!

    Annars har många stålar och kan sitta på café en liten stund. Men borde förbjudas även där, för någon kan bli trött, ha ont i ryggen osv och kan till synes då ligga nästintill på stolen/ soffan, -Kanske några skulle bli ”illa berörda” och kräva att de slängdes ut. Dessa ”berörda” privligerade psykopater är ju prio ett att tillmötesgå! Självklart skulle endast dessa få något att sitta på – guldgjutna pottor.

  • flera förslag för ett bättre samhälle
    24 juli, 2016 at 18:23

    Ja, man kanske kan gå och stå dygnet runt? Får höra mig för med de hemlösa, de kanske vet mer om detta! När jag tänker närmare på detta så är det faktiskt ett hyvens bra förlag *slår mig själv på näsan* kan knappt bärga mig inför att dessa regler slår igenom! 🙂 Tänk vilket omfattande sensationellt lyft för Sverige!

  • Emma
    24 juli, 2016 at 23:06

    Sas SUGER!!!! Varje gång man flyger med dom så har detas flygvärdinnor 200 liter parfym på sig så de luktar gamla kärringar på ett ålderdomshem. sen de där me bagaget är under all kritik. Sega flyg ofta sena nä fuck sas de kan dra åt helvete jag tom reser med ryanair

  • Sun
    24 juli, 2016 at 23:08

    Hörru Tess, vad är det för galen fascination du har av Laila Bagge??? Dessutom har du helt fel, dels var Laila på Maldiverna med en väninna samt deras barn och de hade en helvetesresa hem. Laila och killen Korosh, de var i Italien och hade det skönt i olika städer. Uppdatera dig innan du uttalar dig. Laila har gnällt som f-n på sin instagram.

  • Tess
    24 juli, 2016 at 23:38

    Laila var med sin kille i Italien och hade det supermysigt och härligt i 10 dagar, de reste runt ja.
    Och så åkte de till Maldiverna i 2 veckor, Laila, Kit (sonen), Lilli hennes vännina plus dotter) OCH så Korosh. Han var med på denna underbara resa.
    Haha, ja det blev en ’helvetesresa’ hem eftersom flyget var försenat totalt blev det 5 timmar senare hemkomst än beräknat.
    En helt fantastisk resa och jag har knappast sett ett kärare par än Laila och hennes fina kille. Hon längtade aldrig hem under resan.

  • Jessica
    24 juli, 2016 at 23:43

    Oj, så ilsken…tror att Tess är uppdaterad.
    Tydligen mer än du…för laila hade med sig sin pojkvän på Maldivernaresan i 14 dagar. Men asså kolla Instagram! Vad är det för fel på dig?! Kille plus väninna och barn var med på resan. Laila verkar lycklig. Det verkar tyvärr inte Katrin. Så. Då fattar vi.

  • M
    25 juli, 2016 at 02:00

    Men hallå?!
    Nu kan man ju knappast jämföra Laila Bagge med Katrin Zytomierska.
    Det finns ju inte liksom.
    Laila är en A-kändis med stort A.
    En framgångsrik, helt fantastisk kvinna.
    Katrin är en C-kändis (på sin höjd) utan någon vidare status.
    Laila Bagge är glödhet – medan Katrin Z är som ett jummet potatismos.
    Laila är strålande vacker och Katrin ser OK ut.
    Båda har snygga pojkvänner, det håller jag med om. Helt klart.
    Men där stannar det!
    Så jämför aldrig någonsin Katrin med Laila

  • STOMPE
    25 juli, 2016 at 09:34

    Laila Bagge är en otrevlig hagga som ser minst 10 år äldre ut än vad hon är.

  • Linda
    25 juli, 2016 at 15:27

    Stompe, tycker att Laila är en väldigt vacker och sympatisk kvinna. Hon verkar så jordnära och hon verkar rolig. Och hon har en skitsnygg kille.
    Otrevlig?! – det tror jag inte ett dugg på.

  • theync
    26 juli, 2016 at 01:31

    Effektiva Dietpiller till salu. Hör av er vid intresse till [email protected]

  • Eva
    26 juli, 2016 at 10:20

    SAS är flygbolaget som flyger människor. Swedavia är bolaget som ansvarar för bagaget och annat på/runt Arlanda. SAS har alltså inget att göra med försenat eller förlorat bagage. Som så många andra skriver ovan och som de flesta vet – utom Katrin då förstås.

  • Lina
    26 juli, 2016 at 13:37

    Men NEJ, SAS har sitt eget handlingbolag, SAS ground service, som hanterar sitt eget bagage. Du gör ju skaderapporter, hos SAS ankomstservice, knappast i swedavias information, haha. Jobbar för ett av de andra handlingbolagen på annan flygplats, så jag vet! 🙂 swedavia sköter allt annat men inte check-in osv.

  • Lina
    26 juli, 2016 at 13:42

    Från swedavias hemsida :

    Har ditt bagage blivit försenat? Då kontaktar du ditt flygbolags marktjänstbolag, det vill säga de som hanterar bagaget på flygplatsen.

    Och för SAS är detta alltså SGH, SAS ground handling 🙂

  • lol
    29 juli, 2016 at 07:36

    ”M” Nej Katrin ser väldigt bra ut!

  • Patrik
    1 augusti, 2016 at 10:44

    Yeeesus. Vilken tråd…. Res Ryanair. Handla på Lidl. Bada på lyxöar och se till att hålla mascaran på plats….
    Att folk ens orkar….
    Skaffa er ett liv. Klipp luggen, sätt er i skolbänken, hjälp människor som behöver hjälp, och framförallt, skippa detta oändliga skitsnack om fucking bagateller!!!!!! / SAS-pilot