Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tack Liv och Caroline för att ni valt att läsa och diskutera min bok i en pod. Det är många som läst boken och alla säger att den är bra men sen får jag egentligen inte veta så mycket mer. Det här känns som en enorm lyx att få sin bok analyserad på det här sättet. Efter att ha lyssnat på podden drar jag två slutsatser. 1. Jag måste bli mycket bättre på att beskriva för läsaren för alla har inte samma referenser och alla fattar inte vad "en grym dag" inneburit. Skrattade otroligt mycket åt just den diskussionen och köper den helt. 2. Det finns ingen tvåa för att de chockas över att huvudpersonen inte skäms över sin musiksmak kan jag över huvud taget inte begripa. Läser de skvallerblaskor i smyg också eller? Resonemanget kring den förtryckta småbarnsmamman kan jag acceptera och trots att jag inte alls haft som avsikt att porträttera henne som extrem utan snarare ordinär kan jag förstå att man har olika referenser och tyckte att diskussionen var väldigt intressant! För att inte tala om pratet om "Nu kör vi!" då höll jag på att kissa på mig av skratt. Bra tankar, intressanta åsikter och tack för att ni tog er tid! #envargsökersinpodd

You Might Also Like

 • Lotte
  23 juli, 2016 at 14:09

  Jag va på bibblan och frågade efter din bok så de la den som inköpsförslag, men känner jag mig själv rätt så har jag köpt den före dom 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • anonym
  23 juli, 2016 at 14:59

  Alla säger att den är bra !!! Varför ljuger du? Du VET ju att verkligen är långt ifrån så.

 • bokhoran
  23 juli, 2016 at 16:44

  Ja allting är relativt. De flesta tycker att den är DÅLIG !!

 • ebba
  23 juli, 2016 at 17:20

  Men hjälp, vilka flamsiga och puckade brudar!
  Så mångordiga att man inte orkade lyssna så länge.
  Har aldrig läst boken, den verkar ju rent plågsamt dålig. Men allt för att sälja, antar jag.

 • Katarina
  23 juli, 2016 at 21:36

  Varför all denna negativitet? Massor med negativa kommentarer, fler på denna bloggen än någon annan. Så därför undrar jag, av ren nyfikenhet, varför allt detta hat? Vad får man ut av det?

 • Karina
  23 juli, 2016 at 23:38

  Idag köpte jag din bok ❤❤❤❤❤❤

 • Rita
  23 juli, 2016 at 23:56

  Har läst din bok och den har sina höjdpunkter absolut. Men jag saknar de 5 sinnena! Du måste beskriva mer när du skriver, dofter etc…
  Få fångar du läsaren på ett helt annat sätt!
  Alltså de 5 sinnena! Nästa gång.

 • tant bob
  25 juli, 2016 at 12:42

  Strunt i den där ointressanta buckellist boken ( Heller vad den nu heter) lägg den bakom dig nu. Det är inget att hålla på med. Nej du och Bingo skulle börja skriva bra barnböcker tillsammans istället. Du skriver och han ta foton. Gamla tantsnuskböcker kan alla göra men bra barnböcker det kan inte vem som helst få till. Utmana dig och Bingo och börja skriva barnböcker som är både roliga och pedagogiska.

 • theync
  26 juli, 2016 at 01:31

  Effektiva Dietpiller till salu. Hör av er vid intresse till [email protected]