Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Grekland är verkligen fantastiskt på alla sätt. Om man är turist såklart. Man skulle inte kunna bo här för grekerna gör saker på lite annorlunda sätt än vad man är van vid men att semestra här är bäst. Jag tror att jag utser Grekland till bästa landet att semestra i. Maten är sagolik, alla är så gulliga så man bara vill rycka tag i deras kinder och pussa dem på munnen, det är så vackert, inte stekhett, bra priser, allt är så väldigt bra. Som bläckfisk-fanatiker är jag i himmelriket också. Äter bläckfisk i olika former varje dag. Och feta saganaki. Friterad feta med honung och sesamfrön. Vi hörs! Men jag måste säga att Mykonos klår Santorini. På alla plan. Santorini har kanske lite finare vyer men det räcker att komma hit en gång. Mykonos vill man köpa hus på. Nästa år blir det Mykonos igen.

You Might Also Like

  • Pia
    21 juli, 2016 at 20:05

    Kolla Naxos, slår Mykonos med hästlängder. Fantastisk stad med en labyrint av gränder, underbar mat och stor strand mitt i stan. Ön behöver inte turisterna, utan man r gå ifred och titta i butikerna.

  • Linda
    23 juli, 2016 at 13:19

    Ja otroligt varma och empatiska människor, om man nu ska generalisera. Inte enbart otroligt vackert alltså utan även folket är också oftast vackra på flera sätt. Därför nr 1 när det kommer till resemål!