Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det här böckerna som åkte med på den här semestern. Bucketlist för att Alex äntligen läser den (inte klar än) väntar med spänning på utlåtande. Ni kan fortfarande köpa den för 122 kr, länk i min profil. Egenmäktigt förfarande läste jag ut på två dagar det var en plåga från början till slut. Absolut en fantastisk bok men tung och för mig ganska provocerande eftersom jag är så olik Ester i mitt tänkande och agerande så jag kunde inte alls identifiera mig med hennes beteende. Har dock stor förståelse då känslorna är de samma beroende på hur man väljer att sen agera. Läs den. Ni kan nog alla känna igen er i det jobbiga kärleksdilemmat och kampen som ofta uppstår mellan hjärtat och hjärnan. Det är dock ett avancerat språk så kanske att man ska vara lite äldre för att kunna uppskatta den. Tiggaren av @sofiesarenbrant har jag nu läst hundra sidor av och gillar den. Som vanligt är Sofies böcker spännande och lättlästa. Och Sofie är en grym tjej som jag imponeras mycket av! Idag ska jag läsa tiggaren halva dagen, sen åker vi till Oia. #bucketlist #tiggaren

You Might Also Like

 • Emi
  20 juli, 2016 at 10:05

  Läs mycket…Om du tänker fortsätta skriva egna böcker.Ha en trevlig semester.

 • kj
  20 juli, 2016 at 10:52

  Reklam.

 • marie olofsson
  20 juli, 2016 at 18:01

  Ja boken utan personligt ansvar är en läsupplevelse. Man lider med huvudkaraktären ester och hennes kamp för att bli älskad. Kan inte lägga ifrån mig boken. Länge sedan man blev så uppslukad av en bok.

 • Mathilda
  21 juli, 2016 at 14:26

  Älskar också den boken och ja den var bitvis lite jobbig att läsa pga huvudkaraktärens agerande. Men håller inte med om att man behöver vara äldre för att läsa den pga avancerat språk. Ordförråd har inget med ålder att göra. Dessutom är det väl ett ypperligt tillfälle att lära sig nya ord genom att läsa en lite avancerad bok.
  Kram