Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kan inte låta bli att tänka på att vi var så nära att mista våra liv. Vi pratar om hur nära vi var att simma ut i vattnet. Vi spekulerar i hur länge vi hade klarat av att trampa vatten i natten med Ringo på ryggen. På grund av de här dårarna känns livet plötsligt så skört och ännu mer värdefullt. Jag tvekar om jag ska ta en cigg till mitt glas champagne. Jag tänker på att jag var så nära döden och då blir valet så enkelt. Jag har läst en otroligt plågsam bok om obesvarad kärlek och så blir jag så glad att jag har besvarad kärlek precis bredvid mig hela tiden. Tänk att den mest cyniska människan kan bli så väldigt blödig. Jag är ändå bra på att unna mig och njuta av livet. Nu ska jag bli ännu bättre på det. Jag är fan tacksam över att vi lever idag det är så sjukt att jag är det.

You Might Also Like

 • Isabelle
  19 juli, 2016 at 13:03

  Nää du nu måste det va en Bulle i ugnen så dom det putar där på lilla Magen 🙂 hhööhööhöhhöhöö

 • Nina
  19 juli, 2016 at 13:34

  Katrin, du har blivit så ödmjuk och även sårbar vilket är väldigt vackert. Jo, du är ju kär också vilket är minst lika vackert. Allt gott önskar jag er alla.

 • minimi
  19 juli, 2016 at 13:56

  Bra ni talar om det som hände. Det är viktigt.

  Njut av livet, det som hände var fruktansvärt för alla, för drabbade, för alla som såg det hela,kanske värre för alla er som klarade er med livet i behåll, men har svårt släppa tankar och alla bilder som finns kvar i hjärnan.

  Njut av familjen och kärleken OCH livet.

  ”Isabelle” – lägg ner! Du ser en kvinna, tvåbarnsmamma, 37-38 år, vi kvinnor behöver inte/ska inte se ut som Barbie. Vi är vackra precis som vi är!
  Fö ser jag ingen graviditetsmage på Katrin!
  Vill du se min mage 🙂

 • mlf
  19 juli, 2016 at 13:59

  Det låter sååå falskt . tyvärr !!

 • ?
  19 juli, 2016 at 14:00

  Jag skrev en kommentar för några inlägg sedan om att jag inte förstod hur Katrin menade när hon sa att de plötsligt hörde en massa skott på några meters håll när de satt på restaurangen. Men har läst att tydligen väldigt många skott avlossades mot mannen i lastbilen. Så då ber jag om ursäkt för att jag ifrågasatte det.

 • Karin
  19 juli, 2016 at 14:45

  Ja alla ska vi dö på något sätt ? Men att tycka att en cigg är OK är löjligt du som tränar äter vettigt med mera märklig människa :// hm

 • Emi
  19 juli, 2016 at 14:48

  minimi du låter som Bingos nya ”kärlek” 😉
  är du gravid? du skryter med din stora mage;)
  Lycka till i så fall!:)

 • Isabelle
  19 juli, 2016 at 16:14

  Menar bara att om man stänat stenhårt som hon gjort ja men ni har väl sett hennes stenhårda pass och fettsnåla kost å tjofaderittanlejhejj… jaaaaaa juuuuusssttt deeeet … jävla bitterfittor för fan ja jag lackar ur nu faktiskt !!!!!

  Då kan man undra hur det kan puuuutaaaa på maaagen om man inte ör i tredje månaden kanske ???? lr andra månaden ??? ok ??? fattar ni lr ???? .. jävla torrbollaaar !!!!!

 • Isabelle
  19 juli, 2016 at 16:15

  stänat=tränat

 • Anna
  19 juli, 2016 at 16:31

  Det är så fint på nått sätt att vi får se mer och mer av dina mjuka, ödmjuka sidor! Trots att du fortfarande är en stenhård, tuff och framgångsrik businesswoman också, kul att få se båda sidor och att det ena inte måste utesluta det andra! <3

 • Kicki
  19 juli, 2016 at 21:25

  Vilken härlig bild!????

 • Hanna
  20 juli, 2016 at 01:41

  Till ”?” Bra att du äntligen insett ditt misstag och ber om ursäkt, jag försökte få dig att förstå det redan då men bättre sent än aldrig. Heder till dig.

 • Davves farsa
  20 juli, 2016 at 03:14

  Hanna håll käften

 • m
  20 juli, 2016 at 09:42

  Ingen bra reklam för Lailani och Delta gym!,,Elakt va..men jag känner Sats tjejen som blev så brutalt sänkt av Katrin!,

 • alice
  20 juli, 2016 at 11:35

  M, vad är likheten?? Katrin är svinvältränad och lätt 60 pannor lättare än Satsfiguren som INTE såg tränad ut?. Plus, det var sats hon ifrågasatte.

 • Jenny
  20 juli, 2016 at 12:27

  Men Isabelle? Man kan inte punktförbränna fett? Är du inte påläst för fem öre? Det kan faktiskt ta JÄTTELÅNG tid att få bort sitt lilla put på magen än hur nyttigt och hårt man tränar just pga att punktförbränning inte finns. Samt får man ta hänsyn till att hon är 2barnsmamma + gener. Ta och googla en sväng innan du häver ur dig massa skit.

 • SATS
  20 juli, 2016 at 22:24

  Men det var Satstjejen som hängdes ut med sin bild som Katrin hade spydiga åsikter om..Dessutom har K skrytit om sin stenhårda dietsvält samt lagt ner dyra pengar på personlig tränare varenda gång hon är på Delta, och med allt detta har hon inte gjort vidare resultat,ser svullen o otränad ut, sedan var sats tjejen längre o kraftigare, men inte sämre tränad än Katrin!!!