Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Fan, jag kan inte känna fysisk smärta om jag inte skadar mig. Du blir utsatt för fysisk smärta mesta delen av tiden det är ju helt sjukt". Ha ha ha och då skulle han bara veta hur det är med den psykiska smärtan vid PMS, under mens, innan ägglossning, under etc. Men kul kommentar ändå. Väldigt manlig. När han sa så insåg jag att det är så sjukt orättvist. Snubbar känner smärta vid skada. Jag har ont någonstans mer ofta än inte. Det kurar ihop sig i livmodern, ömmar i brösten, smärtar i korsryggen, ont som fan i magen, kurar i magen igen osv. Men! Pyridoxin-tabletterna hjälpte väldigt mycket. Jag har varit vresig och han har kallat mig för "aggressive" vid ett par tillfällen. Jag har svarat "vaddå rå?!" på trevliga tilltal och jag har muttrar lite MEN det var väldigt lite jidder från min sida förra veckan och allt det deppiga kom aldrig. Jag kände mig aldrig ledsen och nere eller uppgiven. Testar pyridoxin nästa månad igen med andra ord! Och allt tack vare Dr Stein. Som alltid.

You Might Also Like

 • tanten
  19 juli, 2016 at 09:47

  Låter som att du är på väg in i KLIMAKTERIET- En liten dos östrogen kanske skulle göra susen!!

 • uujjkk
  19 juli, 2016 at 10:27

  Jävlar vilken sexig Milf! 10 poängare!

 • Seb
  19 juli, 2016 at 10:49

  Fin bild:)

 • egina
  19 juli, 2016 at 12:12

  Stackars gubbe ……

 • Julia
  19 juli, 2016 at 12:56

  Spring Alex när du ännu kan!!

 • Nina
  19 juli, 2016 at 13:36

  Så fina ni är.

 • Nellie
  19 juli, 2016 at 23:18

  Vad snygg han är! Be proud Katrin!

 • S
  23 juli, 2016 at 13:10

  Men ge dig?Klimakteriet vid 38 år?! Många får ju barn vid den åldern, hur går det ihop? Kan väl inte vara så vanligt att komma i klimakteriet vid 38-39 år åldern?