Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vaknar tidigt idag så smyger ut och lägger mig för att läsa innan frullen och Alex kommer. Det är trevligt att de kommer med frukost till vår terass. Nu är det jag som kan tipsa er som är på Santorini om en restaurang för vi fick fullträff igår. Av en ren slump! Den heter Avokado (ha ha ja vet!) och ligger i Imerovigli. Okej nu ska jag utnyttja min tid till att fortsätta läsa min bok – Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson. Läst halva nu och jag är helt såld. Som många andra eftersom hon fått pris för den men wow vilken bok. #santorini

You Might Also Like

 • Maggan
  18 juli, 2016 at 08:29

  Bra val av bok!

 • Frida
  18 juli, 2016 at 09:35

  Du måste läsa uppföljaren – utan personligt ansvar. Den är ännu bättre. Svårt att tro, men det är den!

 • Emelie
  18 juli, 2016 at 13:54

  Uppföljaren är sämre! Till slut tröttnar man på Esther. När ska hon fatta vinken liksom?

 • Ewa
  18 juli, 2016 at 14:35

  Fattar inte varför folk klagar hela tiden….du är ju jättesnygg!

 • elva
  18 juli, 2016 at 17:49

  Ser stelt ut !
  Koppla av !

 • Lovisa
  18 juli, 2016 at 23:44

  Måste säga att det ser ut som du har riktigt snygga tuttar fast du sagt att du är mindre nöjd nu (för längesen eller har jag fel?) 🙂