Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Blir väldigt glad när jag ser att min bok får så fin exponering @pocketshopswe på terminal 5. Nu åker jag och Alex till Santorini. Det blir skönt. Alex ska tydligen läsa Bucketlist på den här resan. Har jag hört. Ni kan köpa den om ni klickar på länk i min profil. Eller på Arlanda förstås! #pocketshop #arlanda

You Might Also Like

 • j
  16 juli, 2016 at 16:49

  Wow, vad mysigt med en resa på tumanhand!
  Fast vetifasen om jag hade vågat ge mig ut igen efter det du var med om Katrin, modig du är..
  Ha en bra tur då!

 • Pia
  16 juli, 2016 at 17:32

  Ha det så trevligt med din snygging!
  Va?! Har han inte läst din bok… Hmm
  Läste ut den på ett par dagar. Otroligt lättläst bok, man behöver inte tänka så mycket. Men lite kul story och humoristisk emellanåt.
  Självklart SKA han läsa boken!
  Han fattar ju hur du funkar när han läser den. Han förstår hur du tänker.

 • Ewa
  16 juli, 2016 at 18:58

  Ok, så din hunk heter Alex. Förhoppningsvis har hsn en mycket bättre insida än ditt ex Alex! Utsidan är inget tvivel – han är ju en skönhet din nya kille, vilket man inte kan säga om ditt ex. Jaja, skit i det…
  Ha så härligt nu Katrin och njut!
  Skönt att ni får vara själva efter vad ni båda gått igenom i Nice.
  Puss på er ????

 • Majsan
  16 juli, 2016 at 19:09

  Ni är omskrivna! Läste nyss att din kille heter Alexander Klingstedt! Wow, vackert överklassigt namn.
  Katrin Klingstedt låter ju helt rätt.
  Ha en fantastisk resa tillsammmans med denna snygga, vackra kille.
  Tänker så klart på dig efter attentatet i Nice som har kunnat kosta er livet.

 • Hmm
  16 juli, 2016 at 19:50

  Varför så mycket babbel bland tanterna som kommenterar här om honom? Han verkar ju inte direkt lång?

 • amandas
  16 juli, 2016 at 21:12

  Ursäkta men hur kan du lämna dom direkt du kommer hem,det tror j ingen förälder hade gjort,var med dom o finns till hands när och om posttrauma kommer! Ni har precis klarat er från ett massmord vilket självklart är att ha änglavakt, men att lämna dom är egoistiskt!!

 • Johanna
  16 juli, 2016 at 21:19

  Åh Santorini. Upplev solnedgången i Oia minst en kväll. Ta hand om er och njut av livet mitt i allt.

 • Alexandra
  16 juli, 2016 at 21:39

  Ta hand om er snyggingar!
  Katrin kör inpackning!

 • Katarina
  16 juli, 2016 at 22:47

  Det är ju pappa Bingos tur att ha barnen! Ska Katrin skita i en resa hon bokat och betalt för att sitta med barnen och Bingo??!!!
  Eh nej, det tycker jag absolut inte. Barnen har det bäst hos sin pappa nu ute på landet.
  Skojiga pappa Bingo som de älskar att vara med. De älskar att vara med sin mor också, såklart!
  Och Katrin har det bäst på sitt håll just nu. Med sin underbara kärlek. ❤️

 • Thea
  16 juli, 2016 at 23:09

  Var rädd om dig och dina barn… de kommer du alltid ha kvar fhv. <3

 • Kicki
  17 juli, 2016 at 00:41

  Din kille är sjukt snygg! Vad jobbar han med?
  Hoppas ni får en Heeelt underbar resa ihop du och MR Klingstedt ????
  Glad att ni klarade er oskadda och att ni verkar ha gått vidare. Barnen mår ju bäst av att vara med sin pappa nu helt enkelt, som de saknat.
  Tusen kramar till dig vackra Katrin ❤️❤️❤️❤️

 • Ann S ! Uppsala!
  17 juli, 2016 at 02:09

  Ensamhet vid psykisk ohälsa! Du som drabbats av psykisk ohälsa eller har diagnoser, är du mycket ensam? Det är väldigt vanligt, många i den situationen är helt eller nästan helt utan vänner och har sämre kontakt med sin familj. När det gäller vänner kanske man haft problem ända sen barndomen med den sociala biten och kanske aldrig format vänskaper. Eller man kanske haft vänner som man förlorat kontakten med på grund av att den psykiska ohälsan kommit emellan. Det dåliga måendet har gjort att man isolerat sig och varit tvungen att tacka nej när vänner och familj vill träffas.

  När det gäller ensamhet som orsakats av att det blivit ett avstånd mellan dig och befintliga vänner och familj rekommenderar jag att du försöker vara öppen med dina problem. Förklara vad ohälsan gör med dig så dom förstår att du gärna vill träffa dom och upprätthålla relationen men att du inte kan just nu. Säg att du hoppas att dom kommer finnas kvar även om du inte orkar träffa dom så ofta. Har du redan förlorat kontakten med personer som du saknar kanske du vill återuppta kontakten? Dom saknar dig säkert också och kanske aldrig förstått varför ni kom ifrån varandra. Kanske en förklaring till varför det blev som det blev är allt som behövs? På grund av det stigma och den tabu som finns kring psykisk ohälsa kanske du inte vågat berätta vad som faktiskt hänt dig och hur du mår. Jag har efter lång tid med ohälsa valt att vara helt öppen med min familj och vänner, mycket genom bloggen. Detta har lett till mycket bättre relationer med nära och kära. Dom förstår när jag tackar nej till att umgås och när vi umgås har jag inte på mig den berömda ”masken” och kan vara mig själv. Tack vare det har jag fått en bättre kontakt och känner att omgivning förstår vem jag är på ett djupare plan.

  Lider du annars av ensamhet som orsakas av att du på grund av sociala problem aldrig kunnat skapa närmare relationer? Jag rekommenderar även då att du är öppen med dina problem och hur dom påverkar vem du är som person. Då skapar du en ärlig grund för en relation. Men hur ska man då skapa relationer som vuxen eller ung vuxen om man haft problem med det hela livet? Ett tips är att du hittar andra i samma situation som du då det är lättare att skapa relationer med personer som haft samma eller liknande problem. En bra organisation för personer med psykisk ohälsa är RSMH, Riksförbundet för Social och Mental Hälsa. Det här har jag saxat från deras hemsida: ”Här kan den som lever med psykisk ohälsa och ensamhet hitta stöd i umgänget med andra i samma situation. Det kan handla om allt från att ta en pratstund över en fika till att delta i en självhjälpsgrupp, kurser och andra aktiviteter eller engagera sig i själva föreningsarbetet.” Källa Har du NPF kan jag rekommendera föreningen Attention: ”Vi har 60 lokalföreningar runtom i landet. Där kan du träffa andra som befinner sig i en liknande situation. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening.” Källa

  Vill du lära känna personer som inte nödvändigtvis har samma problem som du finns det en tjänst som likt en dejtingsajt hjälper dig hitta vänner, tyvärr är den bara för kvinnor och jag har inte hittat någon motsvarighet för män. Den tjänsten heter Tjejkompis och du hittar den här. En annan bra sak som kommunens socialpsykiatri tillhandahåller är något som här i Uppsala kallas ”träffpunkter”. Det ska finnas något liknande i din kommun. Träffpunkterna, eller vad dom kallas hos er, har olika kurser, matlag, friskvård och andra aktiviteter som naturpromenader, badutflykter och arrangerar resor tillsammans. Man kan också oftast bara gå dit och sitta och umgås. Kontakta dom så får du säkert komma dit och se dig omkring och få information om vad dom har för aktiviteter. Vissa personer med psykisk ohälsa eller diagnoser har också rätt till en kontaktperson eller ledsagare genom kommunen. Den personen fungerar som kombinerad stöd och kompis som man kan bjuda hem, gå på bio, fika med eller umgås hur ni vill.
  Jag hoppas att det här är något som hjälper dig som lider av ensamhet, jag vet själv hur det är. Det viktigaste är att komma ihåg att det inte är ditt fel! Det är lätt att känna sig värdelös och meningslös när man saknar nära relationer men du måste komma ihåg att det är sjukdomen eller diagnosens fel, det har inget med dig eller din personlighet att göra!

 • Mariell
  17 juli, 2016 at 02:26

  Kramar till dig och din vackra kille! Hoppas att han är lika fin på insidan. Du är värd det Katrin!
  I mina ögon är du den vackraste kvinnan som finns! En riktig kämpe.
  Fortsätt bara att vara DU!
  Jag tänker förstås extra på dig nu efter eländet i Nice och är så glad (trots att jag inte ens känner dig) att ni klarade er.
  Vill visa mitt stöd, man blir extra ödmjuk när sådant händer!
  Kärlek till dig och dina barn och din kille! ❤️❤️❤️

 • Emi
  17 juli, 2016 at 09:08

  Ann S,Uppsala ,ditt inlägg kan verkligen hjälpa många.Sprid på Twitter eller Facebook där finns
  fler som skulle vara intresserade.

 • Isabelle
  18 juli, 2016 at 01:19

  Väldigt vacker bild på dig med den stilen med håret sådär och kläderna very Vackert 😉