Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har sovit hela natten. Vi verkar inte få nåt efterskalv på vad vi varit med om. Det verkar som att Ringo köpt mina förklaringar om barn med plåster som sen blev bra och en arg pojke som bråkade på gatan. Han har släppt det och gått vidare. Jag ska också göra det. Vår upplevelse alltså. Det som händer i världen går ju inte att släppa. Vad är det som händer? Vad har gjort att det finns så mycket hat? Det är så tragiskt och misslyckat.

You Might Also Like

 • lotte
  16 juli, 2016 at 09:37

  Det är helt sjukt, vart är världen på väg 🙁
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • kj
  16 juli, 2016 at 10:03

  @ Lotte – ja och du kan inte ens skippa din länk i denna kommentar. Världen är sjuk.

 • elva
  16 juli, 2016 at 10:07

  Ja och nu Turkiet. Så många oskyldiga människors liv till spillo …..

 • Lisa nice
  16 juli, 2016 at 11:00

  Hoppas att detta kan ge dig en tabkestallare om vad som verkligen betyder nagot i livet. Bukfett vs inte ha ngn buk. Yta vs liv.
  Det forsta offret var en muslimsk kvinna, bara sa att alla sd-sympasitorer vet.

 • Jaja
  16 juli, 2016 at 11:49

  Troligen en muslimsk kvinna som innan bränt västerländska flaggor.

 • Thea
  16 juli, 2016 at 12:14

  Jag skulle råda dig/er till att prata om det så mycket ni kan, efterskalv kom för mig 1månad efter att jag varit med om traumatisk sitution, trodde jag skulle svimma, tappa kontrollen you name it. Det är PTSD-Post traumatiskt stress syndrom eftersom kroppen minns det hjärnan kämpar med att glömma. Nu kanske du tänker det händer inte mig och fhv så gör det inte det men då jag kom i väg till samtalsterapeut så sa de att det är oftast ”starka” och tänkande personer som hamnar i det… de andra kanske bara accepterar, inte vet jag. Men så bra att ni är hemma i lugn och ro.