Okategoriserade

Nextory.se

Katrins Snapshots

Inget är mer semester och avkoppling för mig än att ligga på en solstol och lyssna på en bok. Nu får ni lyssna på min bok gratis! Tack vare att man får en månad gratis på nextory.se om man reggar sig idag.Är det inte grymt?!

Skapa ett konto via den här länken så kan ni lyssna och läsa böcker gratis i en hel månad utan bindningstid! Det kallar jag att väl genomtänkt sommarerbjudande.

I samarbete med #Nextory

You Might Also Like

  • Lor
    14 juli, 2016 at 21:41

    Hej Katrin,
    Berätta gärna hur du tyckte det gick med Pyridoxinet snälla. Hjälpte det dig? Jag skaffade det efter att jag läste ditt inlägg, hoppas på att det hjälper mig. Har liknande besvär som du beskriver…brukar vara helt utmattad sen efter att försöka hålla ”monstret” i schack. Är inne på tredje dagen med pyridoxinet nu. Undrar bara hur mycket man ska ta?