Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jo men jag löste barnvagnsproblemet med hjälp av @babyhuset. Grymt smidigt gick det hela. Jag klickade hem en vagn på babyhuset.se tisdag eftermiddag och idag fick jag den hemlevererad på morgonen. Hade kunnat få den dagen efter men jag var ju inte hemma igår. Fick ett astrendigt sms som jag fick svara A,B eller C för tid på leveransen. Nu kan jag andas ut. Grym service @babyhuset jag återkommer snart igen! Tack. #babyhuset

You Might Also Like

 • G-T
  7 juli, 2016 at 16:49

  Nähä – ÅTERKOMMER DU till babyhuset snart igen?
  Hur kan de komma sig? Är lillsyrran på g?
  Hoppas Hoppas……

 • blomma
  7 juli, 2016 at 19:25

  Hur kan han fortfarande behöva vagn?

 • Bella
  8 juli, 2016 at 02:14

  Ja hoppas en till unge är på väg 🙂 hiih hoppas hoppas hoppaaaaaas 😉 .. en liten Dotter 😉

 • Jojo
  8 juli, 2016 at 07:01

  Varför inte en son till eller en stor dotter? Döttrar är mest jäkligt jobbiga med homoner och allt.

 • mammatillsinmamma
  8 juli, 2016 at 08:03

  Gammal mamma.Inte rätt mot barnet !
  En som vet !

 • amandas
  8 juli, 2016 at 08:20

  Kan han inte gå? Så stort barn med vagn. Löjligt och slappt att ungen inte får använda sina ben!

 • Maria CW
  9 juli, 2016 at 11:13

  Jag förmodar att det finns en hel del som roas av att läsa KZ blogg OCH kommentarer enbart för den emellanåt hätska stämningen som piskas upp emellanåt. Har jag fel?

  Ja, det gäller mig också. Men när barnen blir påhoppade roas inte jag. Att Katrin måhända får tåla en del, jovisst (Som man bäddar får man ligga), men barnen är alltid oskyldiga, även om deras föräldrar outar dem i bloggar. Visa lite mer respekt mot barnen är min lilla enkla lördagsönskan.