Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tackar de högre makterna för den relation jag har till @bingorimer och alla inblandade i våra familjeförhållanden för att vara ifrån mina barn är som tortyr för mig och jag kan bara inte finna mig i det. I fredags började Bingos första semestervecka med barnen. Det är måndag och jag är på ön med dem. Jag klarade fyra dagar sen blev jag dålig som att jag kände mig sjuk för att jag saknade dem så mycket. Imorgon åker jag in för att jobba men sen får jag ta dem på onsdag. Bingo är inte lika känslig men för mig går det helt enkelt inte. Det går inte.

You Might Also Like

 • Julia
  5 juli, 2016 at 07:08

  Underbart att Bingo är så samarbetsvillig. Men du vet ju att alla inte är lika lyckligt lottade med sina ex-makar?

 • Maggan
  5 juli, 2016 at 07:35

  Vad är nu detta?! Mår du dåligt när du är ute och reser utan barnen också? Och ljög du när du skrev att det var skönt med varannan-veckors-livet?
  Men jag gissar att det är värre att vara utan barnen när det är sommar och du längtar till ön. Jag hade känt likadant. Tur att Bingo är så snäll.

 • mingo
  5 juli, 2016 at 08:03

  DRAMA QUINN !!!!!!

 • Mathilda
  5 juli, 2016 at 09:08

  Fint att du känner så☺.
  Men inte bra att du mår dåligt såklart

 • Charlotte
  5 juli, 2016 at 21:52

  Töntigt inlägg Katrin! Gud vad du ljuger precis hela tiden!!

 • anonym
  5 juli, 2016 at 22:03

  Härligt att ni löser det så bra 🙂 förstår att du längtar efter dina fina pojkar.

 • kokko
  6 juli, 2016 at 01:14

  Du ljuger så du tror dig själv !!!

 • Marie
  6 juli, 2016 at 08:45

  Vad är det för fel med att hon saknade sina egna barn extra mycket just där och då?

  Och varför läser ni hennes blogg om ni inte tycker om henne? Gör något vettigt med ert liv istället.

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 09:33

  Marie vi gör något vettigt med våra liv till skillnad från dig. Vi kämpar mot lögn,elakhet och mobbning. Gå nu och göra något vettigt med ditt liv.

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 09:36

  Åh skit du är lärare, stackars barn som får en lärare som är för mobbning och mobbare. Fy fan det skrämmer mig hoppas ingen råkar ut för det i din klass för då är risken stor för självmordsförsök då de har en lärare som försvarar mobbare.

 • Majsan
  6 juli, 2016 at 09:56

  Tant Bob,
  Fortsätt gärna med din egen mobb.
  Du är faktiskt väldigt underhållande och det är jag tacksam för???? Tack för att du förgyllde min frukost!

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 10:11

  Majsan du lägger fortfarande energi på negativa lilla mig. Fint att du skriver så emot dig själv. Du gör min dag. Du skriver en sak och gör en annan. Härligt vännen.

 • amandas
  6 juli, 2016 at 11:03

  Tack för att det finns någon som ”tant Bob” någon som kämpar mot mobbing,hets mot folkgrupp(överviktiga) lögner o förtal m.m. Att Majsan säger att man skall göra ngt vettigt istället är lika idiotiskt som att säga till alla människor som läser och ser nyheter där det mkt ofta handlar om orättvisor och elände på alla möjliga vis, att säga till dom som är upprörda över det dom reagerar på i samhället att dom skall göra ngt vettigt,istället för att kritisera och framförallt försöka förändra samhället och samhällets personer som i detta fall livnär sig bl.a. Av MOBBING

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 11:14

  Bara för några dagar sedan försökte Katrin mobba en person. Som tur var så var det många som sa ifrån sedan finns det ju några som försvarar hennes mobbning. Att en lärare försvarar en mobbare det skrämmer mig mest.

 • Majsan
  6 juli, 2016 at 11:30

  Amanda,
  Du verkar besitta samma inläsningssvårigheter som tanta bobban.
  Till er andra understryker jag vikten av att göra skillnad där verkan blir tydlig. Den den gör skillnad.
  Människor verkar tro att de gör skillnad genom att lyfta sina åsikter på en blogg.
  Nä sätt er i skolbänken och skola er till ngt så kan även ni göra skillnad där det behövs. Att reta upp sig på en kvinnas blogg visar på att ni har alldeles för lite ”riktiga problem” att hantera i verkligheten.

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 11:41

  Majsan lägg energi på POSITIVA saker. GÖR som du säger att du GÖR. Du hakar upp dig på de av oss som du säger att är negativa.Ljug INTE för dig själv. Gör något positivt nu så du lever upp till det du säger. Enligt dig själv så ägnar du ju ditt liv helt till positivitet. Jag anser att du ägnar ditt liv till negativitet då du svarar på våra inlägg som du inser vara så fel och negativa. Ut och lev livet flicka lilla! Vi som är emot mobbare vi kommer att fortsätta vara negativa enligt dig och dina medsystrar och bröder. Ägna inte din tid åt oss.

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 11:43

  Och med tanke på vilka lärare det finns i dagens samhälle så säger jag UNDVIK skolbänken! Även barn bör undvika den med tanke på att de får lära sig att mobbning är ok. Skaffa gärna kunskap men inte genom skolan.

 • Therese
  6 juli, 2016 at 15:25

  Hahah om man ska vara patetisk o klaga på Katrin kan man åtminstone stava rätt ???? DRAMA QUINN !!!!!!”??
  Hur kan vuxna människor orka lägga energi på att klaga på ALLT hon skriver? Ni måste ha lite fritid alltså.
  Katrin du är en stor förebild för mig och många andra, i Love you (och din nya bok) // Therese 🙂

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 17:06

  Vi får ju bara sämre och sämre pedagoger och då är det inte så konstigt att vi stavar fel då och då.

 • Kerstin
  6 juli, 2016 at 22:22

  Ha ha ha.. Vad är det nåt dagis här eller? Har aldrig läst kommentarerna här.. Tänkte skriva en kommentar men nu känner jag att jag ähh.. Vad ska jag kommentera ? Katrin? Eller har ni nån egen debatt här? ????

 • Kerstin
  6 juli, 2016 at 22:24

  Är det någon av er som jobbar som pedagog eller lärare?

 • Kerstin
  6 juli, 2016 at 22:28

  Tveksamt!

 • Kalla mig Bobsan (det gör alla mina 2 vänner)
  6 juli, 2016 at 22:44

  Håller med dig tant Bob, speciellt om skolan. Svenska skolsystemet är vidrigt och denna positivitets hets likaså, märkligt också att den alltid kommer från de största klagomurarna som alltid tar tillfället i akt att gnälla på de som har åsikter som inte stämmer överens med deras egna falska regnbågsfjärils visioner haha.. Skaffa er ett liv, gör något vettigt av era liv är allt som de hjärntvättade kan klara av att parrotera. Om ni nu är så lyckade och positiva, lev då upp till erat budskap och uppgradera scrollningsförmågan istället för att hänga här och gnälla dag ut och in.

 • tant bob
  7 juli, 2016 at 07:19

  Kerstin kolla bara på PISA resultaten. Läs om hur läsförståelseförmågan har försämras hos eleverna läs om hur många som är hemmasittare i dagens skola. Det finns otroligt mycket att läsa om dagens skola i Sverige och det är inte positiv läsning. Vi får tyvärr bara sämre och sämre pedagoger. De sitter på bloggar och försvarar mobbning istället för att utveckla sin pedagogiska förmåga. Sedan håller jag helt med ”kalla mig Bobsan” att det är så löjligt med den här falska positiven som ska flöda överallt nu. Det är bara falskt och tillgjort. Problemen försvinner inte bara för att man ler falskt hela dagarna igenom.

 • Malin
  7 juli, 2016 at 08:58

  Men…kan inte bara ALLA sluta hålla på här. Detta ÄR ju mobbing, vad ni än säger. Tänk till – och lägg av. Snälla!

  Och härligt att ni har en fin relation med varandra när ni har de två gulliga killarna tillsammans ☺

  nouw.com/malinedlund

 • Marie
  7 juli, 2016 at 09:21

  Tant bob jämfört med dig vet jag vad mobbning är och det Katrin gjorde är inte mobbning. Det du håller på och skriver om mig och alla andra pedagoger gång på gång här i kommentaren det är mobbning.

  Det skulle nog göra dig gott att följa en lärares arbete en dag så kanske du skulle sluta gnälla på hur dåliga vi är.

  Jag har kommenterat här cirka tre gånger den här veckan med ganska långa mellanrum och ja jag har tid att göra det för jag är på semester. Så ofta som du skriver verkar det ju som att du inte gör något annat än att sitta framför datorn och hänga på den här hemsidan.

  Och ja man gör inte så mycket vettigt med sitt liv om man tror sig ha rätten att säga till en mamma att hon ljuger när hon säger att hon saknar sina barn.

  Bara för att Katrin är en offentlig person ger det inte andra automatiskt rätt att skriva vad som helst om henne.

 • tant bob
  7 juli, 2016 at 09:50

  Marie om man vet vad mobbning är så försvarar man inte en mobbare alla kan läsa hur du försvarat Katrin här: https://katrinz.se/katrins-snapshots-2694#comments som pedagog borde du Skämmas! Ja det finns mycket bra pedagoger, pedagoger som har empati och jobbar MOT mobbning. Men du tillhör INTE en av dem. Jag fattar inte hur en sådan som dig kan få lärarlegitimation. Men vi har ju lärarbrist så vem som helst kan väl få det nuförtiden.

 • Majsan
  7 juli, 2016 at 10:18

  Marie,
  Att lära ut skillnaden mellan äpplen och päron är lönlöst i det här fallet.
  Tacksam att ni pedagoger finns och att ni kämpar med de förutsättningar ni har.
  Trevlig semester!

 • tant bob
  7 juli, 2016 at 10:33

  Majsan nu är du och lägger dig i sådant som är negativt IGEN! Snacka om att du pratar utan handling. Jag är med tacksam mot de lärare som jobbar MOT mobbning men tyvärr finns det väldigt dåliga lärare med och de tar ner hela lärarkåren. Majsan håll dig bara till det som är POSITIVT för du sa ju att du levde så men du snackar väl bara som vanligt.

 • Marie
  7 juli, 2016 at 12:12

  Det är så spännande att främlingar tror att de känner en. Som sagt det Katrin gjorde räknas inte som mobbning. Det du själv gör tant bob är ett typiskt fall av mobbning och personliga påhopp.

  Nationalencyklopedin definierar mobbning på detta sätt: mobbning är när en människa eller en grupp utsätts för olika typer av elakheter gång på gång.

  Med andra ord exakt det du utsätter mig och Katrin för.

  Om alla kan bli pedagoger kanske du borde bli en tant bob du verkar ju ha så bra koll på yrket. Eller det kanske skulle störa din tid som du lägger på att mobba människor som mig och Katrin?

  Och klart som fan att jag försvarar Katrin i det här fallet. Det enda hon gjort är att vara ärlig med vad hon tycker. Det är vidrigt att folk tror sig ha rätten att skriva vad som helst och alla andra av Sveriges kändisar.

  Och om du inte tycker om varken Katrin eller mig. Varför besöker du våra bloggar?

 • tant bob
  7 juli, 2016 at 12:55

  Jag förstår att du bara får vara lärarvikarie med din sjuka logik. Du försvarar en mobbare med alla medel du kan. Fy fan . Fattar du inte att Katrin ville att hennes läsare skulle börja håna kvinnan då hon la ut bild på henne och tror du att det är första och sista gången som Katrin gör något sådant? Som sagt i dagens samhälle få vem som helst bli lärare.

 • Kalla mig Bobsan (det gör alla mina 2 vänner)
  7 juli, 2016 at 17:26

  Jag ber personligen mina barn om ursäkt att jag satt dem i detta sjuka skolsystem som nu råder. Vilket helvete de har fått gå igenom med dessa jubel muppar de fick till lärare. Hoppas på ett massuppvaknande av megapropotioner där föräldrar inser att kunskapen är helt fri och att det finns inget ett skolsystem kan tillföra barnen som de inte själva kan göra 100 gånger bättre. Propaganda, lögner och halvsanningar är vad som matas in i även denna generation men tack vare internet behöver inte skadan bli allt för stor. Att frigöra sig från slavsystemet och alla idioter som tror att staten ska kontrollera och styra individens frihet är nog det bästa en människa kan göra idag. Det svenska skolsystemet är en mardröm från helvetet.

 • Marie
  7 juli, 2016 at 18:03

  Trevlig sommar på dig också Majsan! Du verkar vara en vettig människa du också 🙂

 • Marie
  7 juli, 2016 at 22:48

  Tant bob passa på att ta lite semester du också så du orkar spendera dagarna med att försöka trycka ner de som lyckats bättre i livet än dig i höst igen.

  Om du vill ha ett läsartips så kan jag rekommendera dig att läsa vad mobbning egentligen innebär. Du verkar inte helt på det klara med det. När man dessutom förklarar det för dig.

 • Marie
  7 juli, 2016 at 22:50

  Och så borde du lära dig att våga stå för dina egna åsikter och inte gömma dig bakom ett alias.

 • Bea
  8 juli, 2016 at 11:32

  Marie,lägg ner!