Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kolla! @tittischultz tipsar om min bok för er att läsa i sommar. Det gör mig så otroligt glad! Bland alla de där proffsiga böckerna finns min med. Och den är i mitten också! Tack! Tack! Tack! Nu har adlibris kampanj på min bok igen så ni kan köpa den för 122 kr. Direktlänk i min profil. #bucketlist

You Might Also Like

 • Majsan
  4 juli, 2016 at 21:29

  Har precis plöjt igenom ”dags att bli smal”. Fasiken vad inspirerad jag blir till att sätta igång med LCHF och den var riktigt rolig att läsa!
  Ska nog köpa din nya bok lagom till semestern????

 • tant bob
  5 juli, 2016 at 08:07

  Det är inte konstigt att Katrin kan fortsätta sin framgångsrika mobbningskarriär då hon har stöd för det av andra kändisar som gillar hennes stil bla Titti Schultz. Den vuxna svenska befolkningen och främst kändiseliten snackar SKIT då de säger att de är emot mobbning. De är FÖR mobbning så länge de inte drabbar dem själva eller deras närmaste.

 • Amandas
  5 juli, 2016 at 12:57

  Det är fruktansvärt att man på denna blogg försvarar en av dom Största vuxenmobbarna. Ungefär som att ett mobbat barn i skolan vars föräldrar och andra i skolan skulle rikta kritik,varningar till mobbaren, nej då skulle skolledningen försvara mobbaren och tycka att den är stark och säger vad den tycker och är en stark förebild samt heja på mobbare..Det mobbade barnet får bara höra att den är negativ och att det är fult att klaga osv. Fasar för hur denna blogg får fortsätta…..Då detta rättfärdigar våra barn i skolan att det är ok att mobba Om VIKT och utseende för det gör dom vuxna och speciellt KATRIN

 • Majsan
  5 juli, 2016 at 17:02

  Jag tycker det är mer fascinerande att ni väljer att slösa er värdefulla energi på att reta er på en enda kvinnas åsikter och värderingar.
  Jag lägger min energi på positiva saker men det är ju resandes ensak att välja????

 • tant bob
  5 juli, 2016 at 17:45

  Ok så då anser du Majsan att det är positivt med mobbning. Ja många runt omkring Katrin är positiva lyckliga typer som stöttar mobbning. Du och Titti Schultz är några av dem. Lycka är att se upp till en mobbare eller hur Majsan?

 • Majsan
  5 juli, 2016 at 19:38

  Varför påstå att jag ser upp till en mobbare? Jag har aldrig uttryckt mina åsikter gällande mobbing så varför lägga åsikter i min mun?
  Det enda jag uttryckte var att jag spenderar min energi på positiva företeelser med andra väljer att slösa den på negativa. Du bevisade precis min tes.
  ”Tant Bob” passar dig bra då du verkar vara så sur o bitter. Va lite glad o positiv istället, det är ju faktiskt kul att leva????

 • Katarina
  5 juli, 2016 at 23:39

  Ååå att det alltid måste vara nån som tjatar om att Katrin är en mobbare… Och så kommer man hit för att säga det. Det är som om man hade knackat på dörren till grannens hus, kommit in och sagt till den: ”du är den tråkigaste jäveln på jorden!” Va f.. gå inte in om du inte gillar????

 • tant bob
  6 juli, 2016 at 09:30

  Katarina och Majsan det är upp till er att ni gillar mobbare och mobbning. Inte behöver ni indirekt berätta det för oss. Majsan just nu tycker jag du slösar energi på negativitet, du påstår jag är negativ ( och ja jag är negativ mot mobbare,mobbning och sådana som försvarar det) och du slösar energi på en sådan som mig. Så var det med din sk tid på positivitet. Nej Katarina vi är många många fler som är emot mobbning än de som är för det. Så vi jobbiga jävlar kommer att knacka på många dörrar.Bara ni med outvecklad pannlob är för det och tyvärr är ni inte så många. Så du är bland några få som gillar mobbning. Ledsen för din skull att behöva säga det.

 • M
  7 juli, 2016 at 22:40

  Kommer boken att komma till bibliotek?