Okategoriserade

Herre Gud ge mig styrka att stå emot

Kommer de här utbrotten någonsin att upphöra? Jag har precis haft dagens andra fajt med Ringo. Den ägde rum för att jag tvångstvättade hans hår. Det har inte tvättats på två veckor så idag stålsatte jag mig och bara gjorde det. Han blev rasande och skrek och sparkade och kastade sig på badrumsgolvet. Okej. Sen slog han om och började skrika att han ville han en napp. Då gav jag honom tre nappar. De kastade han i väggen och skrek ”Dumma mamma!”. Det ignorerade jag. Sen kom han in i huset och smällde till mig och sparkade på mig och då lackade jag. Jag tog tag i hans arm och marscherade med honom till hans rum. Där fick han sitta tills han slutat skrika och tills han kom för att säga förlåt för man får inte slå mamma. Naturligtvis har jag förklarat för honom att man måste tvätta håret ibland och jag hade fått ett ”go” på den innan. Sen kom han ner och snyftade och kramades och sa förlåt. Då kramades vi i tio sekunder sen sa han ”Jag vill ha is”. ”Det finns ingen is”, sa jag och då kom nästa utbrott. Så jävla dum i huvudet så jag önskade att jag aldrig fött honom. Spark, skrik, kasta nappar i väggar – DUM I HUVUDET.

Bingo gjorde ett avbrott i sin målning och kom in för att se vad som stod på. Nova gjorde ett avbrott från hängmattan för att komma in och se vad som stod på. ”Ska jag doppa han i sjön?”, undrade Bingo men jag avböjde och föreslog att Nova skulle gå till jordkällaren för att se om det fanns is. Nova kom tillbaka med is och Ringo blev tyst. Han såg på oss, avfyrade ett smajl från öra till öra sen sa han ”Jag vill ha lite vatten i iset och sen vill jag gå och lägga mig, mamma. Godnatt.” Sen gick han lugnt upp till sitt rum. Jag börjar tro att han… nåt är det med honom. Han är ju som rainman?

Okej jag ville prata om något helt annat med er men jag märker att jag inte riktigt kan för jag är upprörd över den här lilla dvärgens beteende så jag lägger mig nog och läser istället. Jag läser ”Bloggdrottningen” nu. Den verkar bättre än vad jag trodde. Imorgon kommer min vän Sipp och hälsar på. Vi har så härligt gäster hela tiden och livet är glatt. Oftast.

ps. Jag bakade den där snickerskakan till slut och jag kan säga så här: Godaste chokladkakan jag ätit. Godare än alla de recept som jag själv lyckats knåpa ihop. Jävla Ken. Alla och då menar jag ALLA, inte bara LCHF.are måste göra den här kakan punkt och slut. Receptet ligger kvar på LCHFbloggen så gå dit!
Katrins Snapshots

Den är kladdig inuti. Superkladdig. Men låt den stå i kyl i nån timme innan ni äter den.

You Might Also Like

 • jannice lindell
  12 juli, 2013 at 22:23

  dessa utbrott känner man till! kämpa bara på 🙂

 • Catrin
  12 juli, 2013 at 22:42

  Åh fy vad dessa utbrott är jobbiga!

 • Sarah
  12 juli, 2013 at 22:52

  Jag undrar också om de där hääärliga utbrotten någonsin tar slut… Jag har en femåring och en sexåring som kan va fullkomligt rabiata ibland. SUCK!!!!

 • My
  12 juli, 2013 at 23:01

  Han låter fullkomligt normal:) Alla barn går igenom sådana perioder- mer eller mindre. Men inte desto mindre är det asjobbigt.

 • Achmed
  12 juli, 2013 at 23:07

  Ångra att du födde honom? Hårda ord Katrin.

  Hur kommer Ringo att känna sig om 10-15 år när han får läsa vad hans egen mor skrivit om honom på internet samt exponerat hela hans känsloregister för svenska folkets ögon.

  Jag känner 30-åriga vuxna karlar som kan ligga och gråta sig till sömns efter att deras egen mor sagt att dom ångra att dom någonsin födde dem när dom var mindre.

  Du är så tragisk. Tappar fan dubbelhakorna!

 • Malin
  12 juli, 2013 at 23:24

  Känner igen mej i den fantastiska 3års trotsen SUCK!
  Har en 6 årig tjej & en grabb som snart fyller 3.. Underbart då trotserna är sykade.. Hade tänkt dra tillbaka 3 av mina 7 semester veckor, i tanken… Bara stå på sej & vara konsekvent, fast ibland är man redo att ge upp..

 • Carro
  12 juli, 2013 at 23:39

  Jag bara äälskar dina blogginlägg!! Du skriver de andra tänker!

 • Psykologen
  12 juli, 2013 at 23:42

  Tror att det ar helt normalt. Forstar att det sakert ar superjobbigt att ga igenom som foralder. En sak som jag kom att tanka pa att han ska fa ett syskon…, kanske han ar arg eller radd att hans behov inte kommer att bli motta nar mamma val fott? Han kommer ju inte vara minstingen an och han kan ju omojligt veta hur det kommer bli.

  /Psykologen

 • tesd
  12 juli, 2013 at 23:46

  Håller med hon kan skriva mycket korkade saker! Men seriöst tror du hon menar det? Det är sånt man tänker i stridens hetta men knappast något man verkligen tycker…

 • Jenny
  13 juli, 2013 at 00:35

  Hahahahaaa! Älskar din blogg Katrin! Skriv en bok, ingen receptbok den här gången utan en rolig bok! Om Ringo exempelvis

 • Ulrika
  13 juli, 2013 at 00:38

  Min son blev 3 år i slutet av juni och nu har det börjat på riktigt med utbrotten. Han vaknade i morse och var helt galen efter ett par penslar för han skulle måla med pappa idag. Jag fick hämta penslarna till sängen för att få honom lugn.

 • Minna
  13 juli, 2013 at 02:43

  Mmmmhm. Det, blandat med mycket annat, är vaför jag INTE vill ha barn.

 • Sam
  13 juli, 2013 at 05:06

  Helt genuint – om man inte tvättar håret på sitt barn på två veckor ska barnet till barnpsyk. Seriöst. Tro mig.

 • Cissi
  13 juli, 2013 at 07:06

  Men vilka hårda ord om lillen. Har du ingen spärr? Visst man behöver inte försköna allt, men lite får du väl hämma dig när du skriver i offentligheten – det gäller ditt barn, vill du förnedra hoonom? *dvärg* *dum i huvudet* *rainman* etc… Duger han bara när han är söt, framåt och sprallig?

  Att inte tvätta håret på sitt barn på 2 veckor = försummande.

 • Dinnie
  13 juli, 2013 at 07:28

  Hur kan Sveriges sööötaste, gulligaste, underbaraste unge sparka på dig Fy så hemskt.
  Akta magen!

 • anonym
  13 juli, 2013 at 07:30

  Håller fullständigt med!

 • anonym
  13 juli, 2013 at 07:37

  Stackars arma Ringo. Skall han nu bli uthängd i en bok oxå,

 • Victoria
  13 juli, 2013 at 07:50

  Men jösses! Tror du på allvar att hon menar det hon säger i stundens irritation. Har du barn? Om du har det så vet du att de stundom kan driva en till vansinne. (Obs! Jag menar då inte bokstavligt, viktigt att nämna för dig tydligen!) Själv har jag ibland sagt att jag vill ’kasta ut min dotter genom fönstret’. Vänner har sagt ’jag stryper honom långsamt’, ’nej, nu lämnar jag tillbaka henne till BB’, ’Unge till salu!’ mm mm liknande repliker… Tror du någon menar det dom säger??? Du kan inte ha barn helt enkelt.

 • Victoria
  13 juli, 2013 at 07:56

  Oj, vet du, trots allt som ett barn handlar om så finns det inget i livet som är lika fantastiskt som att ha barn. Det förstår man inte förrän man ha ett. Jag har en vän som fick err barn med ADHD o c h autism och hon ÄLSKAR sitt barn trots att hon ibland bara vill fly…..

 • Victoria
  13 juli, 2013 at 07:58

  Isåfall ska rätt många barn in på psyk.

  Vilken omogen kommentar! Du vet väldigt lite om livet du….

 • Anna
  13 juli, 2013 at 08:02

  Ha, ha…. att på sommaren inte tvätta sitt barns hår på två veckor är väl inget konstigt. Vi är tre fyra famlijer här just nu – alla föräldrar har gjort samma sak. Ungar badar och blir blöta på annat sätt under sommaren så det är lugnt.

  Spänn av!

 • anonym
  13 juli, 2013 at 08:04

  Men om man inte kan få barn då….

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 08:05

  Carro, jag älskar dig!!! /Carrie

 • Anna
  13 juli, 2013 at 08:08

  Minna skrev -’inte VILL ha barn’ och inte ’inte kan få barn’.

 • anonym
  13 juli, 2013 at 08:08

  Fy vad äckligt. Tänk på alla bakterier som finns i vattnet.

 • anonym
  13 juli, 2013 at 08:14

  Skriver du så på din blog???

 • Tvåbarnsmamma
  13 juli, 2013 at 08:25

  Öva dig inför syskonets ankomst! Det kan bli tufft 😉

 • anonym
  13 juli, 2013 at 08:37

  Ett tips. Läs någon bok om ”barnpsykologi”, istället för alla dessa skvallerblaskor!

 • Anki
  13 juli, 2013 at 08:37

  Man får dom barn man förtjänar. Barnens beteende är helt o hållet föräldarnas ansvar!

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 08:48

  Övertygad. Ni ska spärras in.

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 08:49

  / Carrie.

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 08:57

  Du är ju inte frisk människa! Hoppas du tar hand om dina två barn bättre än du uttrycker dig./ Carrie.

 • frihet
  13 juli, 2013 at 08:59

  ingen kommer att bry sig.det här går alla barn igenom Achmed,hur mycket erfarenhet har du av det här.tror att du är 19 år och kan och vet allt.

 • Åsa
  13 juli, 2013 at 09:08

  Människokroppen består av ca 1,5 kg bakterier…fy vad äckligt

 • Jenny
  13 juli, 2013 at 09:28

  Låter som ett helt normalt barn. Tycker det är bra att man går in med dom på rummet och markerar vad som är fel. Dom brukar lugna ner sig efter en stund. Gör inte för stor grej av det.

 • Linnea med tre
  13 juli, 2013 at 10:04

  De är väl förtusan inge synd om Ringo han har de ju hur bra som helst!!! Och Katrin jag älskar också att du skriver de andra tänker. Att man blir ursinnig på sina barn har ju ingenting att göra med att man inte älskar dom

 • Linda
  13 juli, 2013 at 10:25

  Ja men vilken tur att han fick is tillslut;) välj dina strider eller stå på dig, han kommer fortsätta, han är smartare än dig..

 • Doris
  13 juli, 2013 at 10:27

  Jag tycker att det verkar som om Ringo har ärvt mamma KZ:as humör. Allt är alltid svart eller vitt, svart eller vitt. Precis likadan som mamma KZ.

 • Petra
  13 juli, 2013 at 10:34

  Det är ju alltid lätt att ha åsikter om andras barn och barnuppfostran men jag tycker du ska markera din gräns tidigare. Så fort ett barn börjar gapa så har det gått över gränsen anser jag. Markera att det INTE är ok och förklara att om det upprepas så är det godnatt som gäller oavsett vad klockan är. Världens bästa tips ( hur svårt det än är att genomföra ) är att SÄNKA rösten när man blir riktigt arg och ska prata med de små liven. Instinkten är ju att höja rösten, men om man talar med låg ton så är de tvungna att anstränga sig för att höra, för nyfikna är dom ju, och samtidigt kommer de automatiskt ner i varv. Jag tror på vikten att alltid markera vad som är rätt och fel i barns uppförande för hur ska de annars lära sig och veta vad som gäller?

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 10:50

  Och då skulle inte jag vilja vara din mamma.

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 10:51

  /Carrie.

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 10:53

  Jag och Carrie markerar nu.

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 11:05

  Achmed: Väldigt nyfiken gjorde du mig just! Dessa 30- åriga karlar som du känner?! Dom som ligger och gråter sig till sömns varje natt. Vars bor dom?! Vill trösta./ Carrie.

 • Louise
  13 juli, 2013 at 11:15

  Håller med om att det var väldigt hårda ord hon satte på pränt. Tragiskt omogen mamma…..

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 11:22

  ”Jag, vill ha lite vatten i isen” och om någon tvekat…ja, Ringo har ärvt coolheten från sin mamma KZ.

 • Haderittan
  13 juli, 2013 at 12:10

  Min lillebror hatade att tvätta håret men då gjorde jag punkfrisyrer med shampot och han hade en spegel och det funkade jättebra.

 • Eva
  13 juli, 2013 at 12:12

  Skitsnack !!!!!! Trottsen kommer man sällan eller aldrig ifrån ! O alla är vi bara föräldrar vi gör missar som vi inte ser förns vi har facit i handen !!! O den som säger att dom tankarna aldrig har kommit ljuger !!! Sen handlar det bara om våra egna spärrar, jag har 11 mån mellan mina det va många gånger jag tänkte nu lägger jag ut dom på balkongen ,fan vad jag e trött på dom idioter ,men innebär inte att jag älskar mina barn mindre,det är det bästa jag har så tänk Er för innan ni klankar ner

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 12:32

  Hello Louise! Ska du ut och röja nu….du e inte den vassaste…

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 13:03

  Hahaha… :D..

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 13:17

  Vill bara säga att jag diggar Katrin som fan. Sen vågar jag påstå att hon är ett geni. Säg gärna emot men så e det. Jag heter Carrie av en anledning. Kram!

 • Erika
  13 juli, 2013 at 13:41

  Haha! Min dotter är 3,4 år och en riktig klippa på, a typ allt! MEN. Tjejen blir helt jävla galen, ibland flera flera gånger om dagen. Jag tar inte alla fajter, för det orkar man inte. Folk får tycka vad de vill. Om jag skulle göra det skulle jag gå under psykiskt och våran relation skulle bara bli kass. Men jag tycker det är helt underbart att höra att vi alla har det likadant med våra fantastiska 3-åringar. Och jag mår lite bra inombords när jag hör grannungarna vråla OCH deras föräldrar. Jag är inte ensam:)

 • Mattias
  13 juli, 2013 at 13:48

  Länka bloggen gumman. Jag tror jag känner dig./ Kram Carrie.

 • anonym
  13 juli, 2013 at 13:59

  Stackars grannar!

 • Jenny
  13 juli, 2013 at 14:03

  Måste vara jobbigt att inte ens veta vem man är, jag menar är du Mattias eller Carrie? 😉

 • Moa
  13 juli, 2013 at 14:35

  Jag vill inte heller ha barn av nämnda anledningar, är 40 så det är inget som ” ändrar sig”. Tycker helt enkelt att det verkar vara mest besvär och tråkigt, 90% gnäll o skrik, 10% mys. Jag har ett fantastiskt liv, underbar man och känner mig 100% nöjd och tillfredsställd med livet, så nej, barn är inte för alla.

 • Sam
  13 juli, 2013 at 14:47

  Eh..nä jag vet INTE väldigt lite om livet för att jag tycker man ska tvätta håret oftare än 2 ggr i månaden. Det är möjligt att hygien är en öm punkt för dig, men tycker jag du ska försöka fokusera på det istället.

 • Achmed
  13 juli, 2013 at 15:01

  DET FINNS EN HÅRFIN SKILLNAD MINA KÄRA BUNDSFÖRVANTER:

  På att tänka tanken och behålla den tanken för sig själv.

  Eller basunera ut det på nätet där flera av Kattans stalkers aka psykopater dagligen sitter och läser detta trams och kanske får för sig att spara det och skicka det i ett brev till Ringo när han är si sådär 15 vårar.

  Tänk på var ni läste detta först! När Ringo en vacker dag får reda på mammans verkliga åsikter och det kommer stå på varje löp: Ringo Zytomierska ingen kontakt med mamma Zytot. Mamma Katrin devastaded!

 • Achmed
  13 juli, 2013 at 15:06

  Hårbotten på Ringo måste ju lukta arsel vid det här laget.

  Finns inget äckligare än barn med dålig hygien i mun och kropp. Luktar helvete o gammal mjölk. Får alltid kväljningar i närheten av såna barn med mjölkandedräkt och stinkande hårbotten/kroppslukt. Fyfääääännnn

 • Lotta
  13 juli, 2013 at 16:37

  Aluminium som finns i vaccin går på hjärnan och kan orsaka mycket petsonlighetsförändringar, om du exponerar honom för det….jag vaccinerar inte mina barn.

 • emelie
  13 juli, 2013 at 19:41

  GE HONOM INTE IS OM HAN UPPFÖR SIG SÅDÄR!!! Han måste veta att sådant beteende inte är acceptabelt men du visar honom det motsatta ifall han alltid får som han vill i slutändan!

 • Anna
  13 juli, 2013 at 19:45

  Vad är en ’blog’ för något??

 • Anna
  13 juli, 2013 at 19:53

  Men jeeeeezAchmed!!! Du överdriver inte lite!! Coola ner!

 • Nenna
  13 juli, 2013 at 19:57

  Jag ville ABSOLUT inte ha barn…. men ändrade mig vid 43. Man fattar som sagt inte vad man missar om man inte får barn. För mig är det det bästa som hänt!! Tilläggas ska väl att jag nu vill ha fler, men det är för sent nu….. Så tänk till ORDENTLIGT!!!

 • emma
  13 juli, 2013 at 19:58

  hahaha du är fan underbar. garvade högt!

 • Py
  13 juli, 2013 at 21:42

  Ska vi slå vad om att Ringo kommer att fatta vad hans mamma skrivit? Ska vi slå vad att Ringo kommer att ha samma humor som sin mamma? Vilken planet kommer du ifrån?

 • Lo
  13 juli, 2013 at 21:46

  Ja eller hur… han kommer att fortsätta med dom utbrotten kan jag tala om. Han får ju det han vill ha när han skriker. Sluta låt ungarna bestämma, så ska ni se att dom beter sig annorlunda när dom förstår det.
  Jo jag har barn!

 • Lo
  13 juli, 2013 at 21:50

  Men Victoria, det var väl en väldigt märklig kommentar?! Självklart älskar hon sitt barn! Låter som du tycker det är konstigt, eller att det är en ädel mamma som älskar det barnet….

 • Py
  13 juli, 2013 at 21:54

  Moa, du måste verkligen inte. Man kan inte låta bli att skratta, om man bestämmer sig för att man inte vill ha barn för att dom skriker ibland. Om man inte förstår bättre än så så är det bra att du inte vill ha barn tycker jag

 • Py
  13 juli, 2013 at 21:58

  Det handlar om hur man får/inte får märka maten!
  Inte själva maten som försvinner förstås!

 • Py
  13 juli, 2013 at 22:06

  Bra Petra, precis min åsikt! Det är föräldrarnas skyldighet att sätta gränser. Hur ska barnen annars lära sig vad som är rätt eller fel? Många föräldrar idag, vågar inte säga nej till sina barn. Men världen ser inte ut så, dessa barn får det jobbigt när dom upptäcker att dom inte får göra som dom vill.

 • Lotta
  13 juli, 2013 at 22:08

  Nähä….????

 • Victoria
  14 juli, 2013 at 01:49

  Jag tror du missförstod mig. Jag syftar på att mamman älskar sitt barn trots tt det är urjobbigt rätt ofta. Att ha ett adhd/autistisktbarn är mer än tålamodsprövande. Minna menar ju att hon inte vill ha barn mest för att det är jobbigt – lite slarvigt ’översatt’. Min syster har ett autistiskt barn och hennes kärlek är otvivelaktigt stark…. trots att barnet fick henne att gå in i väggen en gång. Det är så jag menar. Hur jobbiga barn än är så älskar man dem. 🙂

 • mariab
  14 juli, 2013 at 03:15

  Vad jag inte begriper när ungen slåss och skriker för att han vill ha glass/napp/is/whatnot så GER NI HONOM det han kräver? Vad är chansen att han INTE vrålar och slåss nästa gång han vill ha något?

 • Amanda
  14 juli, 2013 at 13:24

  Mäh!!! Det är ju deras sätt att kommunicera tillsammans med en massa känslor. De håller på att lära sig att hantera den kombon och att då konsekvent vägra dem allt de vill är ju knappast lyckat. Det förmedlar bara ”jaha du vill ha penslar men eftersom du inte kan kommunicera rätt så får du ingenting utan jag straffar dig lite istället” Inte vidare bra. Tala om vad de SKA GÖRA istället.

 • Lotta
  14 juli, 2013 at 18:05

  Har inte pratat om att konsekvent neka. Som förälder har du skyldighet att lära ditt barn hur man kommunicerar. Att då ge dom det dom gallskriker efter visar ju att det är så man ska kommunicera… Och då blir det ju inte rätt.
  Och dessutom, man kan inte få allt! Att som förälder säga nej, fem gånger men sen ändå ge barnet det den skriker efter, gör att barnen tror att om man skriker och skriker så får man det man vill. Så ja, då lovar jag att du har ett skrikigt barn.

 • Py
  14 juli, 2013 at 18:09

  Ska BARNET in på barnpsyk??? Är barnet psyksjukt för att hans föräldrar inte har tvättat håret på honom?????

 • Sandra
  14 juli, 2013 at 19:41

  Jag är frisör och utbildar frisörer. Jag har arbetat och forskat med och om hår. Att tvätta håret med shampo räcker att göra 2-3 ggr per månad, mer om man idrottar mycket förstås. Man kan komplettera med att skölja håret i vatten någon gång emellan. Tvättar man för ofta förlorar håret och hårbotten sin naturliga balans och kan då bli för torrt. Man kan tom få svamp i hårbotten om man tvättar med shampo för ofta. Detta gäller särskilt barn.

 • Nickan
  14 juli, 2013 at 22:20

  Oj! Kaxigt av dig! Min kusin var på safari i Afrika för två år sedan med hennes familj m två barnIngen av barnen har vaccinerats för något överhuvudtaget. Ena barnet fick Polio. Läs nedan. Vaccin skapades inte för skojs skull!!!

  ”Poliomyelit (”polio”) eller barnförlamning orsakas av ett virus soma
  till en början infekterar människors övre luftvägar och stannar i tarmkanalen. För vissa infekterade sprider sig sedan viruset och infekterar ryggmärgens grå substans och kan då orsaka förlamning. Viruset är mycket smittsamt och därför drabbas främst barn, därav benämningen barnförlamning. Poliomyelit betyder infektion av grå märg (polios = grå, myelos = märg).

  Sjukdomen har tidigare varit en stor orsak till död, förlamning och livslånga funktionsnedsättningar, men effektiva vaccinationsprogram har nu utrotat viruset i stora delar av världen.”

 • Moa
  15 juli, 2013 at 22:14

  Självklart är det inte bara skriken utan hela livsstilen med barn som inte tilltalar mig, verkar i mina ögon urtråkigt och är som sagt otroligt lycklig som jag har det. Jag kan göra spontana saker som jag gillar och inte behöva tänka på morgondagen! Det betyder mer för mig och vi måste acceptera att vi är olika och att barn inte är det bästa som kan hända alla människor, det är ju dessutom rätt uppenbart om ni ser er om kring; de flesta föräldrar jag känner slår knut på sig själva för ” egentid” barnvakt och långa dagar på dagis samt ingen semester utan barnklubb så de slipper umgås m barnen..

 • ellia
  16 juli, 2013 at 05:07

  Jag är rätt säker på att Ringo kommer att växa upp med vetskap om sin mammas humor, dvs att han är väl medveten om när hon är ironisk och när hon inte är det.
  jisses…

 • Frida
  16 juli, 2013 at 19:52

  HAHAHA underbart!

 • Ingela
  16 augusti, 2013 at 17:11

  jag förstår att Du tycker det är asjobbigt.Mitt barnbarn är 3½ år gammalt och kan också få raseriutbrott.
  jag tycker Du gör helt rätt i när Du ger han en ”timeout” som det kallas för.barnet får gå in i sitt rum och vara där tills det frivilligt kommer och säger förlåt. Att Du tillåter han att visa alla känslor men samtidigt påpekar när han gör fel,och Du gör det på rätt sätt,gör att Ringo kommer att växa upp till en fri,självständig kille med grundtryggheten i sig själv. Att Du skriver hur Du känner det ” önska att jag aldrig fött han osv” som folk härinne hänger upp sig på.Alla Mammor känner så och skriver det, lika mycket som barnet slår,skriker säger dumma Mamma osv men huvudsaken är ju att man visar dom att man Älskar dom för det. det finns barn som får HÖRA dagligen att ”jag önskar du inte fanns” ”Dig har jag fått för mina synder” osv osv. Det är värre än att Du skriver vad alla mammor tycker och känner ibland. jag har själv haft dom tankarna, som typ ” Åh gud jag lägger ut dig på blocket för 50 öre”.
  Skit i dom som bara ska klanka ned heeela tiden. Antagligen får dom en ”Aha kick” av att läsa dina ord , för dom tänker lika själv om dom har barn,men vågar inte erkänna det för sig själva.
  Och alla mammor som har barn i den här åldern och barnen beter sig som om dom vore rabiat galna får en tanke i huvudet att ”undrar om han/hon har ADHD eller annat” nu när det är så ”inne” om Du ursäktar uttrycket,att sätta diagnoser på barn.
  Nej fortsätt som Du gör, för Du gör det väldigt bra!
  Mvh// Ingela