Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har börjat prata om att öppna restaurang. Ingen kan laga så goda middagar som vi gör. Hela tiden. Eller så kanske vi borde gå med i den där appen där man lagar åt folk som kommer hem till en. Ha ha sjukt koncept. Vad gör vi medan de främmande människorna sitter och äter? Går vi ut eller lägger vi oss i sängen och kollar Patron? Smyger vi ut ibland för att byta fat eller fylla på lite vin? Vet ni vad jag pratar om för app? Någon som kör med den? Eller kollar alla fotboll nu? Bara jag som sitter i soffan och hetsskrollar min instagram i väntan på att någon ska uppdatera? Vill ju vara artig och "kolla" den viktiga matchen såklart. Jag kollar. Och instagrammar på samma gång. Det måste väl vara okej?

You Might Also Like

 • Carin
  3 juli, 2016 at 22:26

  Vi lagar också mat varje dag. God nyttig mat. Men vi har inte det narcissistiska behovet att för den skull öppna restaurang. Eller tycka att vi är så fantastiska att vi borde göra det.
  Tönt!!

 • Louise
  3 juli, 2016 at 23:00

  Det är nått ni kanske borde fundera på Carina? Tror vi alla behöver ha lite mer tro och tillit på oss själva över vad vi kan åstadkomma. Våga satsa och följa våra drömmar, skulle nog öka chanserna på att känna mer lycka och tillfredsställe i livet. Sedan även våga vara glad och lycklig för andras tilltro på sig själv och deras lycka vill jag tillägga, det mår vi nog alla bra av. Men det är bara mina tankar… Heja dig Katrin!

 • jon
  4 juli, 2016 at 01:01

  Öppna en LCHF restaurang i stan som har lunch under hundringen. Det finns ju inga LCHF ställen, och all snabbmat är antingen full med kolhydrater eller så är det sallader som inte har tillräckligt med fett.

 • Spfie
  4 juli, 2016 at 06:16

  Jag brukar fråga om man kan få mer grönsaker istället för ex pasta. Brukar gå bra!
  På ett ställe tog dom en 20:a x-tra för att man ändrade i menyn….

 • Maria
  4 juli, 2016 at 07:24

  Bra idé!!! Helt klart ett behov av en low carb restaurang! Det e en given succé!

 • CL
  4 juli, 2016 at 08:00

  Hur har du gjort med laxen? Ser magisk ut! Jaa, lunch restaurang ,
  vilken hit !!!

 • Anna
  4 juli, 2016 at 08:40

  När man skryter så mycket över sig själv är man självgod.

 • Alexandra
  4 juli, 2016 at 10:40

  Det låter perfekt!
  Och du kommer att lyckas
  Som vanligt ☺

 • Bu
  4 juli, 2016 at 14:02

  Fast just lunchrestaurang, eller café eller dy tror jag nog skulle kunna funka ändå..

 • Sus
  6 juli, 2016 at 19:09

  Var är tallrikarna ifrån? Jättefina!