Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det här var ju mysigt. Väldigt mysigt. #skänninge

You Might Also Like

 • lotte
  3 juli, 2016 at 12:20

  A men det är ju så gott med självplockade jordgubbar 😀
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Malin
  3 juli, 2016 at 12:58

  Jag har aldrig kommenterat förut men jag måste säga att jag tycker det var HEMSKT att du hängde ut tjejen som hade skrivit att hon inte gillade din bok med foto. Du ville väl vara ironisk, men jag fick dålig smak i munnen och en klar känsla av att du tycker du är så himla mycket läckrare än den där tjejen, och att vi alla ska skratta åt henne. Jättedåligt! Det finns tusen roligare sätt att ironisera över dåliga recensioner.

 • loe
  3 juli, 2016 at 13:15

  @Malin – ingen bryr sig om att du inte kommenterat innan.

 • densårade
  3 juli, 2016 at 13:50

  Det verkar som om du lider av någon slags psykisk störning, utan sjukdomsinsikt !!
  För hur ELAK får man bli, har du ingen spärr alls ??

 • mf
  3 juli, 2016 at 14:24

  Bra skrivet Malin !!

 • Marie
  3 juli, 2016 at 16:52

  Malin Hon hängde inte på något sätt ut Ninni. Hon taggade henne i ett inlägg där hon skrev att hon inte bryr sig ett skit om vad en nobody tycker om hennes bok. Det som skrevs om Katrin i det inlägget och i Ninnis inlägg är långt mycket värre än det Katrin gjorde.

 • Marie
  3 juli, 2016 at 16:53

  Och precis som andra skriver. Ingen bryr sig att du inte kommenterat förut. Så viktig är inte du.

 • htlr
  3 juli, 2016 at 17:15

  Ja det gäller att försvara sin sektledare till varje pris !! Hahhaha

 • Bussen
  3 juli, 2016 at 17:38

  Bra! Du behöver äta lite sött så du blir snäll!

 • Marie
  3 juli, 2016 at 18:09

  Jag behöver inte försvara Katrin för hon har inte gjort något fel. Den där Ninni och hennes medhäng däremot. Jag har aldrig stött på en sån hemsk vuxenmobbning och när man sakligt försökte diskutera med dem fick man själv utstå personliga påhopp. En av dem gick så långt att hon gick in på min IG för att hämta artilleri till hennes påhopp.

 • Soffpotatisen
  3 juli, 2016 at 18:26

  Marie.Vad är det du ska diskutera? Att din stora idol har tagit någons personliga bild och hånskrattar åt henne så alla kan se?

 • Marie
  3 juli, 2016 at 18:41

  Haha Katrin är min stora idol. Det visste jag inte. Kul att du vet mer om en främling än främlingen gör själv. Väldigt intressant. Något mer du vet om mig som jag inte vet själv?

  Nä jag försökte få folk att förstå att de kräkningar och trakasserier de skrev om Katrin inte är det minsta okej. Då var jag tydligen en dålig lärare. För att mitt privatliv har verkligen något med min yrkesroll att göra.

  Det enda Katrin gjorde var att genomföra ett dåligt pr-trick. Hon skrev aldrig något dåligt om Ninni. Men hon själv var en äcklig människa och allt vad som skrevs om henne.

  Jag var dessutom långt ifrån den enda att få personliga påhopp mot mig. Eller är det okej att attackera de som är på Katrins sida i det här?

 • Marie
  3 juli, 2016 at 18:43

  Och nej det är inte en personlig bild om man lägger upp den på en offentlig IG. Bilden blir då offentlig och får användas av vem som helst. Försökte föreslå åt Ninni att hon bör göra sin IG privat. Då var man tydligen en idiot.

 • Marie
  3 juli, 2016 at 19:28

  Marie,
  Med all välmening önskar jag påminna dig att det är fördelaktigt att välja sina diskussioner och allra helst runda av dem vid lämplig tidpunkt. Förstår din poäng men din framställan av argument ger dig endast dålig reklam.

 • Soffpotatisen
  3 juli, 2016 at 19:30

  Det är en blogg du läser!Attackerad blir man ute i den riktiga världen.

 • Carin
  3 juli, 2016 at 20:03

  Töntigt. Fjantigt. Löjligt. Barnsligt. Från alla håll. Katrin Zytomierska f d Schulman, aldrig Rime’r, har ett funktionshinder, s k personlighetsstörning, impulsiv och kreativ. Bra och dålig. Gör först och tänker sen. Låt henne bara va!

 • bullanbullan
  3 juli, 2016 at 20:19

  Så personer med psykisk störning, skall man linda in i bomull. Sä de kan bete sig hur som helst. Bara låta dem va. Intressant.

 • Carin
  3 juli, 2016 at 22:12

  Exakt. Bara låt henne va. Hålla på. Hon är medelålders tant. Skrivit en bok om orgasmer ???? som om det vore något nytt. Narcissistisk. Störd.
  Det kommer att slå tillbaka. Hårt. En vacker dag.

 • Marie
  3 juli, 2016 at 22:13

  Så folk tycker alltså att mobbning är okej när den är riktad mot offentliga personer?

  Jag fattar inte hur folk kan tro att de har rätt att skriva precis vad dom helst om en person bara för att denna är en offentlig person. De är lika mycket människor som vi och förtjänar inte den skit de behöver utstå av avundsjuka Svenssons.

  Reklam? Var gör jag reklam om mig själv? Jag är inte en offentlig person jag behöver inte göra reklam för mig själv.

  Och jo i dagens it-samhälle kan man bli attackerad på andra ställen än ute i ”riktiga världen”. Eller har du inte hört talas om nätmobbning? Vilket är precis det folk håller på det när de skriver skit om kända personer.

  Och det är när man själv inte längre kan komma med vettiga argument utan börjar klaga på folks sätt att argumentera som man förlorat en diskussion.

 • Måndag morgon
  4 juli, 2016 at 07:00

  Marie,en offentlig person som mobbar förtjänar detsamma tillbaka.

 • Dimitri
  4 juli, 2016 at 07:03

  Mysigt. Perfekt mysigt. Magiskt mysigt.