Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ursäkta bakisdagen men den är här och jag handskas med den på mitt sätt. Så när vi stannade till på Statoil påväg till Skänninge och de inte har något i matväg som är värt att slösa kalorier på så får man plocka fram det ljuvliga knäckebrödet @cleaneating.se som man alltid har i resväskan och göra så gott man kan. Fantastiska barndomsminnen när jag äter räkost på tub kan jag säga. Vet inte vad jag njuter mest av just nu. Att min kille kör så jag slipper eller mackan jag glufsar i mig. Eller skvallerblaskan jag bläddrar i. Eller min härliga kille som diggar till Wake up med Mac Miller. Snart framme! #cleaneating

You Might Also Like

 • Tjena
  2 juli, 2016 at 09:03

  Min kille, min kille, min kille, min kille, min kille, min kille. Jösses,fjant!

 • gumman
  2 juli, 2016 at 10:57

  Snarare gubbe väl ………

 • Gammeltjärringen
  2 juli, 2016 at 11:58

  Sambo – nej, fästman – nej, Särbo – nja,Samma förpestande kommentarer som tidigare. Va fasicken spelar roll va han kallas?En del följer KZ bara för att skriva skit i kommentarsfältet. Ni triggas av att anonymt ha en åsikt om någon ni inte alls känner.Avundsjuka :-))))))))))

 • Räkost
  2 juli, 2016 at 13:18

  Avundsjuk? På vad?