Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är många som undrar hur jag håller formen i sommar. Självklart är det Philip och Anna som hjälper mig med det. De har gjort en sommarvariant av sitt kickstartuplägg som jag börjar med när jag och Philip tar semesteruppehåll från träningen på Delta. Jag kan väl inte vara den enda som tänker på formen och vill behålla det jag byggt upp under hösten och vintern? Upplägget hittar ni på deras instagram ifall ni också vill köra det. Philip säger att det passar alla, tränad som otränad. @philiplailani @atennmark

You Might Also Like

  • Julia
    1 juli, 2016 at 21:30

    Det är nog ingen som undrar, jag lovar…du pratar så mycket om din träning as it is.

  • Caroline
    4 juli, 2016 at 10:05

    Hur äter du nu, hur ditt matschema ut?