Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är illa. För att jag insett att jag kommer att vara en partyprisse resten av mitt liv. För att jag är så bakfull idag att jag inte riktigt minns sist jag var det på jobbet. Köpte en Coca Cola på Tures med is och citron. Ser på det som medicin. Inte druckit en Cola på väldigt många år. Ska träna och vara hälsosam hela helgen så det är okej. Shit va kul vi hade igår och JA @jessicaabril vi kommer att ha precis lika kul på precis samma sätt om tio är när vi är 48 och vi kommer bry oss lika lite vad omgivningen tycker om det! Vi äger. Å fy fan bra jobbat @dagabydaga och @lill_lindqvist underbart på Coco! Fast när @stockss spelar blir det alltid bra. A men TACK för igår alla ljuvliga party lowers fy fan va kul vi har i våra liv.

You Might Also Like

 • sora
  1 juli, 2016 at 19:49

  Gud vad äcklad är jag av dig….nu tittar jag på DRPhil som handlar om barn med stora behov och samtidigt läser jag om ditt stora problem att du är bakfull. Ved du vad jag har aldrig önskat andra illa men hoppas jag att du drabbas snart av ngt riktigt illa så du kan vakna till liv.Du är en riktig avskum till människa unndrar hur kan du leva med dig själv. Måste tilläga att jag är ingen 30 åring utan närmare sexti och tycker synd om den förlorade generationen som du representerar jag kan inte annat än att spotta på dig du är acklig

 • sora
  1 juli, 2016 at 19:50

  förresten du ser ut som än väldigt trött hora

 • Julia
  1 juli, 2016 at 20:09

  Bra! Gillar man att festa så ska man inte sluta bara för att de flesta andra gör det. Älskar också att festa och är 41 år och har ett barn 🙂

 • davve
  1 juli, 2016 at 21:25

  Jag tror Sora har lämnat hjärnan hemma innan han satte sig vid datorn…

  och att du skulle vara 60 tror jag inte på. du skriver som en förpubertal 12 åring.

 • Tjena
  2 juli, 2016 at 09:01

  Davve,stor bokstav vid ny mening!

 • gamma
  2 juli, 2016 at 11:28

  sora du är en liten ynklig människa
  Vad är ditt problem?

 • Marie
  3 juli, 2016 at 11:18

  Sora vad ger dig rätten att kalla Katrin för hora för att hon firade en kompis som fyllde år? Förlåt men den logiken går inte ihop för mig

 • tant bob
  4 juli, 2016 at 11:03

  Marie läs på bättre.
  sora skrev att Katrin SER UT som en väldigt trött hora. INTE att hon var en. På tal om annat så är jag väldigt glad över att Ringo och Rambo har Bingo. Jag undrar hur det hade gått med de 2 charmtrollen utan pappan då mamman bara är intresserad av mobbning,pengar fester och utseende.