Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej. Nu får folk sluta tjata om att Ringo är är en kopia av Bingo för han är en kopia av mig. Rambo är däremot en kopia av Bingo. Så. Apropå Rambo så har han fullkomligt hjärntvättat mig med "mommy finger mommy finger where are you?!" Jag hör skiten överallt. Den slutar aldrig. Gick just igenom Sturegallerian och stannade i chock när jag hörde att Tures spelade låten, hur sjukt?! Alltså de gjorde inte det men för mig låter det som alla låtar låter som den låten. Hjälp. Coco? Kör ni mycket finger family ikväll?

You Might Also Like

 • maria
  30 juni, 2016 at 20:20

  Skönt att höra att nån annan också får plågas med den låten!
  Fick ett smärre utbrott vid kvällsfika när min 5 årige dotter sjunger den på ”engelska” (så som hon hör den) för 1000:de gången.

 • Pia
  30 juni, 2016 at 21:34

  Håller helt med dig om vem ungarna dina är lik.

 • Maria
  30 juni, 2016 at 23:42

  Skämtar ni?!?! Trodde bara det var min knäppa 3åring som råkat hitta det förfärliga mommy finger klippet. Spyyyyr snart och kastar telefonen ut genom fönstret!

 • Jennie
  30 juni, 2016 at 23:49

  Japp Ringo är verkligen lik dig!!

  Huvaligen för family finger song.
  Vi har fått höra den mer eller mindre var dag sen över 1 år tillbaka. Ungarna vill alltid ha den i olika utföranden på Youtube.
  Den finns typ i ALLA tänkbara varianter dinosaurier, Disney prinsessor Spiderman, savanndjur osv osv. Värst är nog Frostfigurer med en falskt sjungande indier.

 • Ribban Svensson
  1 juli, 2016 at 00:10

  Du var ful redan som barn. Intressant.

 • Amandas
  1 juli, 2016 at 08:35

  Berätta gärna om din Romska bakgrund, hur ser du på alla tiggare och pratar du med dem om hur du har lyckats. För det sägs att du är Romer, är det sant??

 • Alex
  1 juli, 2016 at 10:19

  Ohhh min lilla kille, samma ålder som Rambo, är galen efter den låten. Damn youtube brainwashing svenska barn 🙂 Och Johnny Johhny yes pappa eating sugar no pappa… osv… nån annan som känner igen sig?

 • mia
  1 juli, 2016 at 11:25

  Ringo är sjukt lik dig, ni ser exakt likadana ut förutom färgerna då!

 • C
  2 juli, 2016 at 13:23

  Så söt..om hon var lik romska barn som liten borde hon ta det som komplimang då de brukar vara extremt EXTREMT söta!! Nu som vuxen tycker jag hon inte är lik..skulle aldrig ha tagit henne för det Men någon som är lik borde ta det som komplimang då kvinnorna brukar också vara väldigt vackra!! Men det är klart finns mycket avundsjuka och missunsamhet i Sverige tyvärr..i synnerhet bland individer som är bittra, fördomsfulla och missnöjda med sig själva.