Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Längtar ni inte till gymet ibland? När jag jobbar stillasittande en hel dag (sker sällan) så får jag ett enormt sug efter att gå till @deltagym och köra ett hårt pass med @philiplailani. Imorgon ska jag dit. Och köra skiten ur mina ben tänker jag. Och rumpan. Axlar kanske?! #deltagym

You Might Also Like

 • Julia
  27 juni, 2016 at 16:14

  Inte gymmet, men yogan!!! Bästa <3

 • Måndag
  27 juni, 2016 at 18:22

  Tur du tränar mot väggen i så korta sladdriga shorts.Spyvarning!

 • v
  27 juni, 2016 at 21:57

  Kommer du signera din bok i malmö? Kan inte hitta någon info, hade varit så kul!

 • Sandra
  28 juni, 2016 at 12:54

  Wow vilka spiror! 🙂

 • Jennifer
  28 juni, 2016 at 13:27

  Hej Katrin och förlåt att jag kom fram tidigare idag till dig på gymmet.. Kanska lite oprofsigt! Men vill bara säga att du är en enormt stark kvinna vilket du säkert får höra 1000 gånger om dagen. Men du har hjälpt mig vid vissa tillfällen att inte ta skit och att tänka på mig själv. Vilket jag vill tacka dig för! För att du är en sån grym tjej!