Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni som kämpar med självfall fattar. Just för tillfället är mitt självfall och mitt friss mitt största problem. Japp det betyder alltså att pms:en försvunnit. För länge sen faktiskt. Prick en vecka mådde jag förfärligt utan orsak sen försvann det. Inför nästa pms ska jag trycka i mig pyridoxin. Tio dagar innan mens börjar jag. Så den 14:e juli kan ni fråga mig hur det gått. Eller asså om de inte funkar går jag in i depression mellan 5-8 juli så vi lär ju märka. Okej men nu provar jag det här. Så ser vi sen.

You Might Also Like

 • franzzziii
  27 juni, 2016 at 13:57

  Sicka läskigt skrynkliga läppar du har !!
  Uh

 • frallan
  27 juni, 2016 at 14:03

  Läpparna ser ut som ett rövhål !!!

 • j
  27 juni, 2016 at 17:04

  Säger bara: Bliss fabulips, sugar lipscrub.

 • Marie
  27 juni, 2016 at 18:19

  Mobbing i alla former är oacceptabel. Era kommentarer skrämmer mig. Försvinner all respekt och värdighet för sina medmänniskor (och för sig själv) när möjligheten till att uttrycka sig fritt erbjuds? Jag hoppas jag slipper möta er i andra sammanhang så som arbetsplats, sjukvård och myndigheter.
  Ni borde skämmas men troligtvis har ni inte vett till det.

 • Emma
  27 juni, 2016 at 19:14

  Hej Katrin!
  Det är konstigt att läsa alla inlägg med uppspaltade meningar. Snälla, sätt ett kommatecken här och där istället för att stylta upp med punkt hela tiden.

 • Soffi
  29 juni, 2016 at 07:29

  Är helt säker på att alla som kommenterar negativt, har dåligt självförtroende., och mår skit!
  Tycker synd om er! Sök hjälp!