Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hänger med min urgulliga farmor på sjukhuset idag. Ingen fara bara huvudvärk men som 93-åring tar ju oron över så det är lika bra att få koll på allt. Farmor vill inte vara här hon hatar sjukhus. Såklart. Hon känner sig uttråkad, har inget att göra säger hon. Jag kan inte låta bli att slås av tanken att jag gärna skulle bytt plats med henne för några dagar. Ligga på en kliniskt ren plats, i en säng, med folk som servar, en skvallerblaska och avstängd telefon. Fy faaaaaan va skönt. Ångestfyllt? Inte alls. Personalen här är fantastisk. Unga, glada, spralliga och förstående. Okej det ger mig lite ångest att till och med läkarna är yngre än mig men det skulle jag kunna leva med. Så plötsligt kommer farmor på att hon läst halva min bok. Å nej. Jag försöker byta samtalsämne. Förgäves. "Du skriver väldigt bra, Kasia!", säger hon. Jag blir generad. "Men det är inte en bok för mig. Knull knull knull…", säger hon sen och börjar skratta högljutt. Jag skrattar nervöst och börjar genast svettas. Försöker byta samtalsämne igen. "Vad betyder knull?". "Det är ungdomligt ord för kul", försöker jag. Hon skrattar och viftar med sitt pekfinger framför mig. Jag insisterar på att gå och köpa den där skvallerblaskan åt henne ändå. Andas djupt i hissen ner. Skrattar till. En skötare kommenterar att det är kul med någon som är så munter. Skrattade jag så högt? Okej livet går vidare.

You Might Also Like

 • Dr C
  21 juni, 2016 at 17:15

  Ha ha 😉 kul att du uppskattade att jag noterade att du var munter – men jag är inte skötare… 😉 Och inte är jag yngre än du heller.
  Men om hissen skulle stannat hade du haft tid att lära mig Polska. Får hoppas på hisshaveri nästa gång.

 • usk
  21 juni, 2016 at 17:47

  Så jävla sjukt !!!!

 • psyko
  21 juni, 2016 at 18:04

  Ja det gäller att skratta ända in döden !

 • Saga
  21 juni, 2016 at 21:44

  Du försöker in i plantan att marknadsföra din ”bok”. Tar t o m in din gamla sjuka farmor!! Lyssna på dej själv. Hör hur du låter. Lägg tre minuter på att rannsaka ditt beteende. Tre minuter!

 • MiaE
  22 juni, 2016 at 00:31

  Puss! Du är så underbar!

 • M
  22 juni, 2016 at 07:11

  Jag hade ingen aning om att ni ätr Romer! Hur länge har ni varit i Sverige från början.

 • psykiatrin
  22 juni, 2016 at 09:06

  Är hon dement?!
  Skötare ?

 • tant bob
  22 juni, 2016 at 13:42

  Skriv en bok om din farmors liv. Det hade varit mycket intressantare att läsa än bara knull,knull och knull…

 • rina
  22 juni, 2016 at 15:01

  Så söt farmor, fräsch för sin ålder! Hon har säkert mycket intressanta att berätta om sitt liv! Där har du nästa bokuppslag.

 • Illusia
  22 juni, 2016 at 19:00

  Hur kan det finnas så mycket hat i kommentarerna, vad är syftet? Sluta läsa Katrinz.se om du inte kan komma med något vettigt!

 • Alex
  22 juni, 2016 at 20:22

  Hej Katrins kusin!

 • Illusia
  22 juni, 2016 at 20:40

  Hej Alex, get yourself a life and some cash!