Okategoriserade

Bucketlist

Katrins Snapshots

Kolla! Nu har jag bytt plats. Jag glömde påminna er om introduktionspriset som adlibris kör i några dagar till. 122 kr köper ni boken för om ni klickar på den blå texten. I några dagar till. Sen var det en fågel som viskade att Arlanda köpt in den så snart kan man köpa den i sista sekund också! Jag är så glad för det. Köper 100 procent av mina böcker på Arlanda. Bara då jag har tid att sen läsa den. På semestern alltså. Ska läsa Tiggaren nästa semester. Och kanske boken om den vackraste mannen har någon av er läst den? Är den bra? Tiggaren fattar jag är bra för @sofiesarenbrant böcker är alltid bra. Hur går det med era bookface förresten? Inte så bra tycker jag.

You Might Also Like

 • Ju
  16 juni, 2016 at 18:19

  Tagga ner!

 • Monica
  16 juni, 2016 at 21:02

  Hej Katrin
  Dina böcker är super…
  Tänkte höra med dig som är Polen expert vi tänkte åka på semester till Sopot vet att varmt rekommenderat det men vart ska man bo ???
  Monica

 • Kattis
  16 juni, 2016 at 21:32

  Ska du läsa en riktigt bra bok, inte som skiten du skrivit.

  Läs En nästan vanlig man.

  DET kära du, är en bok i bästa kvalite. Din är som en tonårsnovell. Patetisk.

 • Alex
  17 juni, 2016 at 06:44

  Så fort en ny bok kommit ut lägger man alltid ut den som nykomling även fast det är av sämsta kvalitet, sorry har själv arbetat i bokbranschen,men man flyttar bort skräplitteraturen så fort det lagt sig..Det tar åratal att skriva en riktigt bra bok oftast..

 • Layla
  17 juni, 2016 at 08:01

  Håller med dig Kattis!
  ”En nästan vanlig man” ett löjligt namn på en bok men jag kunde inte släppa ifrån mig den innan jag läst den.

 • Alexandra
  17 juni, 2016 at 11:01

  Och blondinbella har köpt sig en porche!!!!

 • Nina
  17 juni, 2016 at 21:50

  Har läst klart din bok och saknar den redan! Så tråkigt att den redan är slut 🙁