Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Otroligt gott. Bra jobbat @bingorimer. Bingo Bowl @blueberrylifestyle är magisk! Jag har tagit en massa prover nu. Sköldkörteln också det var bra att ni sa till mig. Doktorn sa att till nästa mens ska jag trycka i mig B6. Kanske det hjälper. Men vet ni? För en liten stund sen hade jag en positiv känsla i min kropp det var så härligt! I typ en halv sekund var den där så då fick jag minnas hur det är när man är sig själv. Jag ska kämpa mig ur det här. För den här gången. På sikt funkar det inte. Måste hitta en bättre lösning. Jag kommer att göra det. #pmsfromhell

You Might Also Like

 • markus
  18 juni, 2016 at 13:17

  min minnas

 • Michaela
  16 januari, 2017 at 11:19

  Hej Katrin!
  Jag verkar lida av PMS och min kompis berättade om det du skrivit i din blogg och att du tagit tag i ditt välmående när det kommer till PMS. Har försökt kolla runt i din blogg men det är jobbigt att leta efter varje inlägg…
  Skulle du vilja berätta hur du började med att söka hjälp? Hur ska jag vända mig till olika kliniker? Är emot syntetiska mediciner så som du, är livrädd att ta emot fel tips osv.
  Tack på förhand!
  Michaela