Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag vakande med ett starkt sug efter @cleaneating.se müsli idag. Skar upp lite jordgubbar, la dem på lite rysk yoghurt och hällde över muslin. När jag avnjöt den här fantastiska frukosten kom jag på att fler personer borde få chansen att prova den. Den är så ljuvlig och nyttig. Och en påse håller väldigt länge! Jag ger er en rabattkod för att prova vår müsli. Den gäller bara idag för annars klarar vi inte av trycket den medför men jag vill ändå ge er den. För ni förtjänar att leva ett hälsosamt liv med nyttig müsli. Inte en med socker och annat trams i. Koden "muslifrukost" ger er 40 kr reducerat pris på muslin. Och ni köper den @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • -
  15 juni, 2016 at 11:52

  Hej katrin. Ville bara göra dig uppmärksam på att såna här inlägg där du uppmanar läsare till ”köp” av dina produkter, alltid måste märkas tydligt med reklam eller samarbete. Det spelar alltså ingen roll ifall det är ditt egna eller någon annans företag du gör reklam för.

 • Tove
  15 juni, 2016 at 15:35

  Den här muslin är sjukt god. Har aldrig ätit någon godare. Dyr, förstås, men jag gömmer den. Favoriten just nu är Arlas citronyoghurt, müsli och färska jordgubbar.

 • markus puss
  18 juni, 2016 at 02:43

  tanto juicebar hade en supergod smoothie supergott och nyttigt perfekt frukost