Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag är okej. Jag är ju en väldigt dramatisk person så nu verkar folk tro att jag mår dåligt på riktigt. Får fina sms från vänner som undrar om det tagit slut med min kille och sånt.. Ha ha jag har bara pms ju. Det är inte på riktigt jag mår dåligt det är bara på låtsas. Hormoner i min kropp som bråkar. Imorgon är jag ju på topp och lyrisk och manisk igen och så är allt bra. Idag spenderar jag en del tid med att gå runt i solen och lyssna på bucketlist på Storytel. Det är svårt att sluta lyssna det är väldigt spännande. Och då vet jag liksom ändå vad som ska ske redan. Näe hörni nu tar vi kommandot över den här situationen och kämpar för att övervinna den. Ingen fara med mig på riktigt alltså. Skönt, va?!

You Might Also Like

 • Dimitri
  14 juni, 2016 at 14:29

  Parkerat cykeln i ansiktet?

 • Kalla mig Bobban
  14 juni, 2016 at 15:15

  Det är svårt att sluta lyssna…..Alltså vem fan lyssnar på sin egna bok?

 • Mirman timmerman
  14 juni, 2016 at 16:57

  rätt,vi tar kommandot över våra liv