Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den där lilla kaffeslurken är min enda glädje just nu. Svart kaffe med kallpressad kokosolja @cleaneating.se Mixa hårt så blir den ljus och ser ut så där. Den är så ljuvlig och ger mig en sån fin känsla i kroppen varje gång jag tar mig en klunk. Annars känns livet fruktansvärt och det känns som att jag vill dö. Nästan. Känslan jag har är som att jag har gjort något fruktansvärt som jag ångrar men inte kan ta tillbaka. Som att jag har skjutit barn i en skola typ så hemsk. Finns det någon som kan förklara pms för mig på ett vettigt sätt?

You Might Also Like

 • Petra
  14 juni, 2016 at 10:52

  Hej Katrin! Har du prövat kokosfett i näsan mot pollen än? Min vän har använt det i 3 veckor nu och inte behövt sinar mediciner och ögonen är klara och hon är pigg som en lärka. Jag tar det för min mage och mår bra av det.

 • Emi
  14 juni, 2016 at 18:21

  Du tänker och pratar för mycket om din PMS
  och därför mår du inte bra!
  Glöm det, ta en verk tablett och sysselsätt
  dig med något annat…

 • Marie Karlsson
  16 juni, 2016 at 09:50

  Jag vet hur det känns med pms, bekanta känslor du beskriver. Svårt att förstå om man inte varit där själv!
  Jobbigt när folk bara tror att man överdriver! Jag brukar träna hårt, hjälper lite…