Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag var med om något väldigt fantastiskt. Jag träffade en tjej som berättade att hon höll på att separera från sin kille när hon började läsa min bok. Hon hade högläst boken för sin sambo och på så sätt hade det räddat sin relation. Jag blev så otroligt tagen av hennes berättelse och hon var så genuint tacksam. Vem kunde ana att jag skulle hjälpa folk med min bok? Inte jag i alla fall. Det gör min glad ändå! Med länken i min profil kan ni köpa boken med 25% rabatt. #bucketlist

You Might Also Like

 • Ju
  12 juni, 2016 at 21:29

  De föredrog att vara olyckliga ihop än patetiska som Mila?

 • Ewa
  12 juni, 2016 at 22:16

  Räddat deras relation, inte sin..är inte du författare? Och borde behärska språket..

 • Mila
  12 juni, 2016 at 22:20

  Men hade inte Mila orgasmproblem? Jag trodde det var det boken gick ut på? Eller det var därför de beslutade sig för att hålla ihop? Bättre åt få orgasm med någon än att inte få orgasm alla liksom. Ändå.

 • Lindberg.
  12 juni, 2016 at 22:42

  ” min glad”? Keep it up, Virginia Wolf.

 • Monica
  12 juni, 2016 at 22:51

  Hej! Innan idag när min kille lekte med min dotter satt jag o bläddrade i mama. Jag har alltid vetat du funnits men visste inte så mycket om dig. Jag snubblade in på din sida. Tycker du är inspirerande på många sätt. Dock ej läst boken. Blir lite arg över alla hårda onödiga kommentarer. Hoppas du inte tar åt dig utan suddar bort dom. Hoppas du har en trevlig kväll o kul du hittat en fantastisk kille! Natti!

 • ann sofie 20011128
  13 juni, 2016 at 00:04

  det strålar om dig,du är värd att vara lycklig.
  Lyckliga mammor är de bästa för sina barn.
  Bra att du är en närvarande mor till dina söner.Det värsta jag vet är mödrar som fullständigt struntar i sina egna barn.
  Jag vet inte hur du och Bingo har delat upp det men när du dina 2 veckor med barnen så kan du ju fokusera fullt ut på barnen.
  De veckor då du inte har barnen kan du fokusera på dig själv.

 • amanda
  13 juni, 2016 at 06:57

  Du lever i en påhittad värld, det var knappt några som köpte din bok när du satt där, min sambo sade högt ”vilken sorglig syn”

 • Sandra
  13 juni, 2016 at 08:27

  Alltså alla dessa bittra kommentarer? Varför varför varför detta behov av att trycka till? Är ni så olyckliga, annars skulle det ju bara rinna av er om det är något ni stör er på, som det rinner av Katrin!

  Jag lever långt ifrån ditt liv Katrin och kan tycka att boken har för mycket fokus på yta. Men. Jag tycker också den är intressant som inblick i ett annat sätt att leva och du en duktig
  affärskvinna med bra och hälsosamma produkter. Keep IT up! Hejja dig.

 • C
  29 juni, 2016 at 00:20

  Amanda!! Och folk sa som såg dig och din sambo…. Vilket sorgligt par !