Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Summerburst och @steveangello spelar. Blir inte så mycket bättre en fredagskväll. @isabeladrian @danielparis

You Might Also Like

 • poppi
  11 juni, 2016 at 14:04

  TANTER …….

 • j
  11 juni, 2016 at 14:13

  Bara vänt å se ”poppi” en dag förr än du anar så är du också där – du är tant eller gubbe, ingen slipper undan!
  Men alla har vi rätt att ha kul, unga som gamla.
  Tagga ner å börja visa lite respekt till dina medmänniskor.

 • bob
  11 juni, 2016 at 14:47

  j när har tanter blivit något fult?

 • j
  11 juni, 2016 at 15:10

  bob: int mena jag att ”tanter” är något fult jag försökte säga att alla åldras vi vare sig vi vill eller ej men alla har vi rätten att ha kul ändå hur vi än ser ut och då ska vi inte kalla varandra diverse namn som kan kännas kränkande mot personen, tydligen gick inte mitt budskap fram…

 • .
  11 juni, 2016 at 15:57

  Det blir ofta så när ointelligenta människor försöker argumentera. De ogillar en person, uppfylls av känslor av irritation, men det känns svårt att analysera vad dessa känslor bottnar i. Så de pekar och säger vad de ser. Något de själva associerar som negativt. Saker som att vara gammal, ful eller tjock etc är rätt populärt att använda. Uppenbara men rätt opersonliga attribut.
  Det handlar om en rätt dum människa helt enkelt.

 • bob
  11 juni, 2016 at 16:12

  den du gör bort dig i din argumentation. Tanter har alltid varit ett ett fint ord för mig. En tant för mig är någon som har livserfarenhet och visdom. Så du den är mer än fördomsfull och väldigt dum.

 • j
  11 juni, 2016 at 17:18

  bob: visst, det kanske är ett fint ord, iaf för dig men jag tror inte att Katrin uppfattar sig som tant. Jag är betydligt äldre än Katrin och skulle definitivt inte gilla om nån sa tant till mig så enl. mig så var inte det ”den” skrev alls så ”dumt”!

 • bob
  11 juni, 2016 at 17:40

  j då är det du och den som har fördomar och ni bör arbeta med dem.

 • j
  11 juni, 2016 at 17:49

  OK, det ska jag göra tant bob.

 • tant bob
  11 juni, 2016 at 17:58

  det är ett klokt beslut j

 • Bea
  11 juni, 2016 at 17:58

  Säkert skrivit av en mycket ung person. Min dotter är 16, och tycker att jag är en tant. Men för det är hon inte DUM !!

 • tant bob
  11 juni, 2016 at 17:59

  Bea att vara tant är något fint.

 • minimi
  11 juni, 2016 at 18:33

  Jag är 62 år. En riktigt bra,modern, aktiv … stolt tant.

 • tant bob
  11 juni, 2016 at 18:37

  minimi alla borde vara stolta tanter. Du är ett föredöme.

 • .
  11 juni, 2016 at 19:42

  Jaha, då har vi antingen ännu en åsna eller så är det antagligenn samma. ’Jag gör bort mig och är dum’ för att jag inte tycker att tanter är ett fint ord.
  Alltså…det är fullkomligt ovidkommande hurJAG värderar ordet tant. Det har överhuvudtaget ingen relevans i sammanhanget.
  Detn enda skillnaden skulle vara om personen som ’skrek’ TANTER gjorde så för att ge en komplimang. Min tolkning var att så inte var fallet.

  Alltså det tar på nerverna att behöva förklara uppenbara saker för pantade åsnor..

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 09:45

  Jag ser att du den beskriver dig själv som en överlägsen nolla som är obeskrivligt pantad vad det gäller andras åsikter. Ja du är bara en den inget mer än ett den. en nolla som inte kan argumentera utan att bli överlägsen. En åsna har åtminstone ett liv. Det har inte du är bara en den. Jag är hellre både korkad och åsna en jag är någon 0 utan liv. Du är som sagt bara en den.

 • isis
  12 juni, 2016 at 10:02

  den
  Undrar om tanterna hade roligt på tonårsfesten
  lol

 • isis
  12 juni, 2016 at 10:06

  Ursäkta . skall det vara*

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 10:28

  Du den eftersom du ser dig själv som väldigt intellektuell och oss ”tanter” som dumma åsnor så tycker jag du ska läsa vad som står här: http://illvet.se/manniskan/dumma-manniskor-tror-att-de-ar-smarta

 • isis
  12 juni, 2016 at 11:11

  tant bob
  Så nu har man blivit beskylld för att vara dum i huvudet !
  But I`m not sorry NO !!
  KUL hihi

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 11:37

  isis ja är man dum så har man åtminstone ett liv och man kan underhålla både sig själv och andra. En dum tant är en rolig tant.

 • isis
  12 juni, 2016 at 11:53

  tant bob
  LOVE !!!

 • .
  12 juni, 2016 at 12:02

  Åsnan, du måste vara Gammeltjärringen under ett annat nick. Samma DUMMA logik, samma ilskna lilla terrier, samma fullkomligt onödiga och oönskade pekpinnar till höger och vänster.
  Du vet inte ens VAD det är du kritiserar ditt dumma helvete. Eller varför.

  Och mitt nick är inte DEN utan en punkt!!!
  Men vad finns att vänta av någon som inte ens kan sätta ihop en simpel mening.

 • Knäskålen
  12 juni, 2016 at 12:12

  Nämen,punkten DAVVE är tillbaka…

 • isis
  12 juni, 2016 at 12:18

  Lugna ner dig. Kan inte vara bra för hjärtat att bli sååå förbannad!
  Korrigerade mitt misstag ang ditt nick i kommentaren under.
  Men du är kanske inte läskunnig
  PUNKT
  Haha

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 12:44

  . Så du är bara en punkt inget mer. Ja där ser man hur du ser på dig själv. Ett slut. du . du har ofta migrän eller hur. Som isis säger det är inte bra för dig att vara så ilsken. Lilla obetydliga.

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 12:45

  Gammeltjärringen har åtminstone ett namn.Hon är någon hon har ett mänskligt värde. Medan du . bara just är en .

 • isis
  12 juni, 2016 at 12:58

  .
  Du verkat inte se skogen för alla träd. Ta ett steg tillbaka och begrunda. innan du far ut med otidigheter mot dina medmänniskor. Fyyy

 • .
  12 juni, 2016 at 13:35

  Det är definitivt Åsnekärringen som tillbaka igen. Men under ett annat nick eftersom hon blev fullkomligt UTBUAD under sitt förra.

  Jag är inte ilsken. Jag SKRATTAR åt dig. Du har inte lärt dig ett dyft av dina misstag. Samma dravel på dig som förr. Jag kallar dig ilsken och så kallar du mig omedelbart för exakt samma sak. Varför vet du antagligen inte själv. För du förstår inte bättre. Du känner dig arg, men vet inte riktigt varför, behöver få utlopp och så hakar du fast vid något irrelevant, som mitt nick den här gången.

  Gammeltjärringen – det spelar ingen ROLL vad jag använder för nick. Om jag skriver en punkt eller om jag kallar mig för Lisa eller Bugs Bunny. DET SPELAR INGEN ROLL. Men du fortsätter att tjata. Alltså, är det meningen att jag ska bli ledsen på något vis? Att jag ska uppleva någon form av känslomässigt band till punkten?

  Jag tror inte ens du är riktigt klar i huvudet om jag ska vara ärlig. Jag tror inte du ens vet vad du började kritisera. Du kände att du skulle läxa upp mig för att jag kritiserade personen som ropade TANTER åt Katrin.

  Jag tycker synd om dig eftersom jag förstår att du antagligen inte mår så bra. Du har sagt att du är gravt överviktig. Så en tjock, gammal, bitter tant som inte ens kan stava eller följa ett resonemang. Som sitter och är arg i någon stuga någonstans och känner sig obetydlig. Och så projicerar hon sina egna problem på andra och beskyller dem för att vara obetydliga istället. Jag tycker faktiskt synd om dig. Men du får hacka på någon annan som terapi. Jag har bättre saker för mig.

 • Sängligg
  12 juni, 2016 at 13:56

  Hejja Davve………………………..????

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 13:57

  . är det någon som läser dina långradiga haranger? Men skriv av dig du, det behöver du. Det är du och ingen annan som börjar påhoppen och sedan när du får svar på tal så måste du försvara dig genom en massa påhopp. Sköt om dig lilla vän du behöver ta hand om dig kära du.

 • isis
  12 juni, 2016 at 14:12

  Detta är första och sista gången jag går in och läser denna bloggen Man blir mörkrädd!
  Finns tydligen en person med psykisk störning, som förstör kommentaterfältet.
  Det är synd om människorna.
  Hej då ha det så bra.
  Tack för mig !!

 • 88:an
  12 juni, 2016 at 19:09

  Alltså du resonerar rätt märkligt faktiskt tant Bob he he

  Låtsas att du tittar på en debatt i riksdagen. Någon argumenterar för eller emot något förslag. Plötsligt ställer sig en av ledamöterna upp, pekar på talmannen och skriker FITTA!
  Denna ledamot blir då kritiserad för sitt beteende – han kunde ju argumenterat eller åtminstone försökt förklara sig och så hade han ju inte direkt avsikten att vara trevlig heller
  Det är här du kommer in i bilden och håller med mannen som skriker FITTA eftersom du tycker att fitta är ett fint ord och det kommer bebisar därifrån och man ska vara stolt över fittan etc etc och talmannen ska vara glad och stolt över att mannen var snäll nog att avbryta debattenf för att skrika fitta åt henne.
  När nån sen kritiserar ditt resonemang menar du att de gör det bara för att de inte tycker om fittor och kvinnor.
  Amen liksom…man undrar lite om du är ett troll 😀

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 19:46

  88 står för Heil Hitler. Viste du det?

 • 99:an
  12 juni, 2016 at 19:54

  Eh..nä jag trodde det var en glass. Men eftersom du retar upp dig på mitt nick (också!!ha ha) så ändrar jag det medetsamma 😀

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 20:03

  Här kan du läsa vad 88 står för http://skola.expo.se/symbollexikon.html

 • j
  12 juni, 2016 at 20:09

  Håller med dig 99:an, går inte att resonera med tant bob.
  Antagligen ett troll som är ute för att sabba.

 • 99:an
  12 juni, 2016 at 20:14

  Ha ha nu börjar du igen. 😀 På tal om symbolik – små barn brukar bråka genom att peka och säga nåt dumt om det första de ser eftersom de har svårt att överföra känslor till ord. Så typ ”du har en ful tröja sådeså” …antar att du symboliserar vuxenvarianten av samma beteende när du kritiserar allas nick. Du hoppade på någon annan om deras nick just tidigare och nu mig. Jag bytte tom nick men du fortsätter 😀

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 20:19

  Allas nick? Jag har inte kritiserat ditt nya nick 99an men 88an som står för Heil Hitler är kanske inte det bästa nicket. sedan att kalla sig för . Visar att man ser sig själv som ett obetydligt slut. ´Så nicket 88an och . har jag kritiserat fler nick har jag inte kritiserat. Istället för 88 kan du lika gärna skriva Heil Hitler. Men 99:an är helt ok.

 • tant bob
  12 juni, 2016 at 20:22

  J välkommen in i tantgänget. https://tanten.nu/

 • j
  12 juni, 2016 at 20:31

  Nee, vill inte beblanda mig med dig tant bob.

 • 88:an
  12 juni, 2016 at 20:32

  Jag byter tillbaka till mitt gamla nick. Jag får heta vad jag vill 😀

 • BOB
  12 juni, 2016 at 23:18

  Helt unbelievable att Gammeltjärringen är tillbaka och kallar sig för BOB när Bob skapades för att få väck henne och hennes pedofilpolare Davve.. Vissa har ingen skam!

 • tant bob
  13 juni, 2016 at 11:21

  Så ordet tant är ett farligt och hemskt ord liksom ordet fitta men att kalla sig för 88 som står för att man stöttar nazism är ok?

 • tant bob
  13 juni, 2016 at 11:22

  j och inte jag med dig för du är enb tant som förnekar att du är det. TANT J

 • tant bob
  13 juni, 2016 at 11:22

  Du är en gammal osäker tant J.

 • .
  13 juni, 2016 at 13:43

  Ingen har sagt något negativt om TANTER mer än en enda person : Poppi, dvs trådens första inlägg. Och det var just detta både jag och J kritiserade. Inte för att vi har något emot tanter utan för att Poppi använde det som ett slagord.

  Alltså…jag är bara nyfiken: exakt var och när sa J något om att hon skäms över att vara tant?

  Tant Bob, du verkar ha otroliga komplex som du letar efter hos andra med lupp och lykta. Om det är någon som har en ohälsosam relation till att vara TANT så är det du! Du verkar vara fullkomligt livrädd för att vara tant och för att inte bli uppskattad för din tantighet etc etc etc

 • .
  13 juni, 2016 at 14:05

  Och sedan är det inget fel på att inte bli glad över att kallas TANT. Om någon kallar ett litet barn för unge, låter inte det heller trevligt men det betyder inte att det skulle vara något FEL på att vara barn. Inte heller något fel på att vara en äldre man, men otrevligt att kalla denne för ’gubbe’. Eller om kallar en gullig hund för byracka – också otrevligt men innebär inte att det är något fel på att vara hund. Eller som exemplet med att kalla någon fitta – nä, det är inte menat som en komplimang, men det betyder inte att det är något fel på kvinnliga könsorgan. Jag kan fortsätta…