Okategoriserade

25% rabatt på Bucketlist!

Katrins Snapshots

Jag måste pausa och fnissa vem är jag? Har jag skrivit det här? Jag är ju galen! Men väldigt härligt… Tydligen har min bok skapat debatt kring den kvinnliga orgasmen.. Fantastiskt! Mer orgasm till kvinnorna! Ni har chansen att köpa min bok med 25%rabatt just nu på Adlibris.

Ni köper boken här!

You Might Also Like

 • Bokmalen
  9 juni, 2016 at 11:44

  Som en dålig blandning av Mitt livs novell, Starlet och 50 shades of grey. Har man läst bloggen så har man läst boken. Mycket slang och för mycket likt hennes eget liv. Men porren säljer ju alltid.

 • Mila
  9 juni, 2016 at 13:03

  Alltså jag hoppas verkligen inte det är mina skämtkommentarer om Milas uteblivna orgasm med Filip under ’snapshots’ ett par inlägg sen som hänvisas till som ’debatt’ för då börjar jag seriöst att GRÅTA…

 • Annika
  9 juni, 2016 at 16:57

  Det där är för simpelt. Dessutom stavfel…”Han kyssar var varsamma”. Borde vara ”Hans kyssar”.

 • Eva
  9 juni, 2016 at 18:38

  Porrbruttan pumaswede har väl inspirerat henne under nåt fylleslag….

 • Maria
  9 juni, 2016 at 21:45

  Spyfärdigt skräp ????

 • Bea
  9 juni, 2016 at 23:06

  Äkta bitterfittor är ni allihopa! Skriv en egen bok då!!! Jag tyckte boken var mycket underhållande (klart bättre än Greys tröttsamma harlequinlitteratur) och jag tror inte författaren hade tänkt nån annan genre än chick lit så gillar ni det, läs den!! (Jag är helt opartisk, sjukt beläst i alla typer av böcker, helt enkelt en vanlig människas omdöme).

 • Dawe
  10 juni, 2016 at 00:53

  Bea = Katrin

 • eminem
  10 juni, 2016 at 02:13

  eftersom markus flirtar med lisa är hon jätteglad och skriver glada texter till katrin om markus driver med lisa hade hon skrivit elaka taskiga kommentarer som hon brukar göra så bea=lisa

 • Mila
  10 juni, 2016 at 04:38

  Bea – ’jag är sjukt beläst…’
  Ja, du låter sannerligen intellektuell så JAG är i alla fall övertygad.

 • Anna
  10 juni, 2016 at 12:54

  Gud vilket dravel, hur kan folk självmant läsa det här, är det fjortisar som köper boken.

 • Lindberg
  10 juni, 2016 at 16:58

  Mila for president.

 • Bea
  10 juni, 2016 at 22:24

  Bea = Bea och jag är sjukt beläst, detta innebär inte att jag måste skriva högtravande utan kan använda talspråk om jag känner för det. Men vilka är ni? Varför lägger ni (dålig) energi på att hacka ner på en för er okänd människa? Om ni hatar Katrin så mycket borde ni väl inse att ni snarare ger henne ert erkännande genom att skriva här än om ni bara vore tysta? She could build a castle out of all the bricks you throw at her.

 • Morgontissen
  11 juni, 2016 at 08:21

  Använder ditt egna språk,dina barn lär ju bah vah sjuuuuukt jävla stolta över att läsa din vulgära fittbok om några år. Önskar jag hade en mamma som du,som kunde säga fitta och så. ”Pinsam”

 • Lisen
  11 juni, 2016 at 15:19

  Tänker att det är synd om dig som haft män som inte bryr sig om din orgasm.

 • davve
  11 juni, 2016 at 15:35

  Haha alla är så avundsjuka, 😀 Ni har inte läst boken men har åsikter om den…

  Gissar att alla töntiga inlägg skrivs av en person. Samma fåniga tilltal i varje inlägg.

 • Nilla
  11 juni, 2016 at 19:18

  Hej! Tycker din bok var lättläst och underhållande, perfekt sommarläsning! Kommer det en uppföljare?????????

 • Anders Segelström
  11 juni, 2016 at 19:27

  Varför tror ni evolutionen format mannen att få en snabb utlösning till skillnad mot kvinnans entimmes projekt. Jo, för att meningen är att mannen ska snabbt därifrån för återhämtning till nästa kvinna som vill bli belägrad. För att snabbt få utlösning krävs förmågan till en stark fantasi och inlevelseförmåga , något som många kvinnor saknar Anders

 • Mia
  15 juni, 2016 at 22:20

  Usch för elaka och missunsamma människor. Jag tyckte boken var bra!