Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså okej världens roligaste kusin @zytomierski passade på och köra en shoutout på min snap när jag lämnade bilen. Alltså vi åker runt och levererar min bok på stan var just hos @christina_saliba till exempel. Så sprang jag ut för att lämna boken och när jag kom tillbaka hade den lilla sjukt roliga rackarn gått loss i min snap. Gillar när ungdomen tar för sig och vågar ta risker. Det var en risk kan jag lova.

You Might Also Like

 • anonym
  8 juni, 2016 at 22:22

  Du får det att låta som att en massa människor beställt boken ..fast sanningen är att du delar ut den till vänner och bekanta som därmed känner sej tvingade att ge fina recensioner ,, jag väntar på Camillas ärliga åsikt 🙂

 • ebba
  8 juni, 2016 at 23:12

  Gud vad jobbigt att du åker runt och lämnar boken till vänner, bekanta, halvbekanta och andra utan att de bett om den. Snacka om pretansiöst!

 • ?
  8 juni, 2016 at 23:57

  Alltså har någon egentlig recension kommit ut över huvudtaget? Katrin pratar om att hon är så rörd över alla fantastiska recensioner. Vilka då? Jag fattar inte. Eller syftar hon alltså då på sina kompisar??

 • eminem
  9 juni, 2016 at 04:20

  att önska sina egna låtar på radio är väl också konstigt.
  att köpa en massa exemplar av sina egna skivor som man sedan delar ut gratis till alla är väl också konstigt.

 • anonym
  9 juni, 2016 at 09:05

  Läs recensioner på Bloggbevakning. se!

 • Li
  9 juni, 2016 at 10:17

  Många, kanske de flesta ”kändisar” som ger ut böcker delar ut sina böcker till vänner, bekanta och ”viktiga” kulturpersoner.

  DET är inte ett ovanligt fenomen.

  Kanske för att mottagarna ska slippa köpa boken, alltså en gåva i all vänlighet.